Sanki Benim.. Hiç Senin Olmamış.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sanki Benim.. Hiç Senin Olmamış..varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın ![]() ![]() sensiz kalma ihtimalı olmayacak, alayına kurulmuş cümlelerin sonunda ![]() ![]() belki bir kaç satır arasında unutulacaksın, bir müddet sonra ![]() içimdenolmayacak , boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim ![]() ![]() hani hep kızardın ya, konuş konuş derdin ![]() ![]() haykırabilirmiyimkorkaklığını ![]() bıraktığın bu mavi düşleriyşe mavi yalnızlığı, artıksahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabirmiyim dersin, susarmıyım, gülüp geçermiyim yoksa ![]() ![]() ?? aslında alıştırmalıyımkendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı ![]() seni hiç tanımamış gibi, yaşamımısürdürmeliyim ![]() var olduğum her yer aşkın şehri olmalı artık yenidensevmenin sevilebilmenin yeri her yer zamanı yaşanan ve gelecek tümzamanlar olamalı benim için ![]() evet sayfalardan koparıp bir birsavurmalıyım seni ![]() yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımlahapsetmeliyim bu anılar sokağına ![]() kopan takvim yaprakları, sensizgeçen günleri saymamalı, yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım ![]() kabullenmeli, hazmedilmeli, aldırmamalı, hatta sana hakverebilmeliyim ![]() bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni veçocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için ![]() zira yoksun ''sankibenim hiç senim olmamış'' ''sanki biz hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat sarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gıbi o kendini biliyorr ![]() ![]()
|
|
|
|