![]() |
Sanki Benim.. Hiç Senin Olmamış.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sanki Benim.. Hiç Senin Olmamış..varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın ![]() ![]() sensiz kalma ihtimalı olmayacak, alayına kurulmuş cümlelerin sonunda ![]() ![]() belki bir kaç satır arasında unutulacaksın, bir müddet sonra ![]() ![]() olmayacak , boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim ![]() ![]() hani hep kızardın ya, konuş konuş derdin ![]() ![]() ![]() korkaklığını ![]() ![]() sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabirmiyim dersin, susarmıyım, gülüp geçermiyim yoksa ![]() ![]() ![]() kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı ![]() ![]() sürdürmeliyim ![]() ![]() sevmenin sevilebilmenin yeri her yer ![]() zamanlar olamalı benim için ![]() ![]() savurmalıyım seni ![]() ![]() hapsetmeliyim bu anılar sokağına ![]() ![]() geçen günleri saymamalı, yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım ![]() ![]() verebilmeliyim ![]() ![]() çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için ![]() ![]() benim hiç senim olmamış'' ''sanki biz hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat sarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gıbi o kendini biliyorr ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|