![]() |
Hala Sizinleyse!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Hala Sizinleyse!!!> Hala sizinleyse!!! > > 1 yaşınızdayken sizi elleriyle besledi ve yıkadı ![]() ![]() > > 2 yaşınızdayken size yürümeyi öğretti ![]() ![]() > > 3 yasınızdayken size özenle yemekler hazırladı ![]() ![]() > > 4 yaşınızdayken elinize rengârenk kalemler tutuşturdu ![]() ![]() > 5 yaşınızdayken sizi cici kıyafetlerle süsledi ![]() ![]() > > 6 yaşınızdayken okula kadar sizinle yürüdü ![]() ![]() > > 7 yaşınızdayken size bir top hediye etti ![]() ![]() > > 9 yaşınızdayken size dualar öğretti, siz her seferinde unutarak teşekkür ettiniz ![]() > > 11 yaşınızdayken sizi arkadaşınızla sinemaya götürdü 'Sen bizimle oturma' diyerek teşekkür ettiniz ![]() > > 12 yaşınızday ken zararlı TV programlarını seyretmenizi istemedi ![]() ![]() > > 19 yaşınızdayken okul masraflarınızı karşıladı, sizi arabayla kampusa götürdü ve eşyalarınızı taşıdı ![]() > > Arkadaşlarınız alay etmesin diye kampus kapısında vedalaşarak teşekkür ettiniz ![]() > > 21 yaşınızdayken iş hayati ve kariyerinizle ilgili size fikir vermek istedi ![]() ![]() > > 22 yaşınızdayken kep giyme töreninizde size gururla sarıldı ![]() ![]() > > 25 yaşınızdayken düğün masraflarınızı karşıladı, sizin için h em mutlu oldu hem çok duygulandı ![]() ![]() > > 30 yaşınızdayken bebek bakimi hakkında size akil vermek istedi ![]() ![]() > > 40 yaşınızdayken sizi arayıp bir akrab anızın doğum gününü hatırlattı ![]() ![]() > > 50 yaşınızdayken o çok hastalandı, hafta sonunda onu görmeye gittiğinizde mutlu oldu ![]() > Ona yaşlıların çocuk gibi nazlı olduğunu söyleyerek teşekkür ettiniz ![]() > > Derken bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > O güne kadar onun için yapmadığınız ne varsa, o anda kalbinize bir yıldırım gibi duştu ![]() ![]() ![]() ![]() > > VE BİR HİKAYE: > > 'Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı ![]() ![]() > Telefondaki ses annesine aitti ![]() > Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti? > Annesi 'nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu ![]() > Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi > misiniz?' dedi ![]() > Annesi 'biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi ![]() > Oğlu da 'anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında > konuşabilirdik' diyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?' dedi ![]() > > > Oğlu 'evet anne rahatsız ettin' diyince annesi > > '30 sene önce sen de beni bu > saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun' > > EĞER HALA SİZİNLEYSE, ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA COK SEVİN |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hala Sizinleyse!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Hala Sizinleyse!!!Daha öncede okumuştum gerçekten etkileyici bir hikaye paylaşımınız için teşekkürler şengül hanımefendi
|