![]() |
Hala Sizinleyse!!!
> Hala sizinleyse!!!
> > 1 yaşınızdayken sizi elleriyle besledi ve yıkadı. Bütün gece ağlayıp onu uyutmayarak teşekkür ettiniz. > > 2 yaşınızdayken size yürümeyi öğretti. Size seslendiğinde odadan kaçarak teşekkür ettiniz. > > 3 yasınızdayken size özenle yemekler hazırladı. Tabağınızı masanın altına dökerek teşekkür ettiniz. > > 4 yaşınızdayken elinize rengârenk kalemler tutuşturdu. Evin bütün duvarlarına resim yaparak teşekkür ettiniz. > 5 yaşınızdayken sizi cici kıyafetlerle süsledi. Gördüğünüz ilk çamur birikintisine atlayarak teşekkür ettiniz. > > 6 yaşınızdayken okula kadar sizinle yürüdü. Sokaklarda 'GITMIYCEEEEEEEM' diye ağlayarak teşekkür ettiniz. > > 7 yaşınızdayken size bir top hediye etti. Komşunun camini kırarak teşekkür ettiniz. > > 9 yaşınızdayken size dualar öğretti, siz her seferinde unutarak teşekkür ettiniz. > > 11 yaşınızdayken sizi arkadaşınızla sinemaya götürdü 'Sen bizimle oturma' diyerek teşekkür ettiniz. > > 12 yaşınızday ken zararlı TV programlarını seyretmenizi istemedi. O evde değilken hepsini izleyerek teşekkür ettiniz. > > 19 yaşınızdayken okul masraflarınızı karşıladı, sizi arabayla kampusa götürdü ve eşyalarınızı taşıdı. > > Arkadaşlarınız alay etmesin diye kampus kapısında vedalaşarak teşekkür ettiniz. > > 21 yaşınızdayken iş hayati ve kariyerinizle ilgili size fikir vermek istedi. 'Ben senin gibi olmayacağım' diyerek teşekkür ettiniz. > > 22 yaşınızdayken kep giyme töreninizde size gururla sarıldı. Avrupa seyahati için para isteyerek teşekkür ettiniz. > > 25 yaşınızdayken düğün masraflarınızı karşıladı, sizin için h em mutlu oldu hem çok duygulandı. Siz dünyanın bir ucuna taşınarak teşekkür ettiniz. > > 30 yaşınızdayken bebek bakimi hakkında size akil vermek istedi. 'Artik bu ilkel yöntemleri bırak' diyerek teşekkür ettiniz. > > 40 yaşınızdayken sizi arayıp bir akrab anızın doğum gününü hatırlattı. 'Anne işim başımdan aşkın' diyerek teşekkür ettiniz. > > 50 yaşınızdayken o çok hastalandı, hafta sonunda onu görmeye gittiğinizde mutlu oldu. > Ona yaşlıların çocuk gibi nazlı olduğunu söyleyerek teşekkür ettiniz. > > Derken bir gün..... o öldü. > O güne kadar onun için yapmadığınız ne varsa, o anda kalbinize bir yıldırım gibi duştu.... > > VE BİR HİKAYE: > > 'Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı. > Telefondaki ses annesine aitti. > Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti? > Annesi 'nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu. > Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi > misiniz?' dedi. > Annesi 'biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi. > Oğlu da 'anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında > konuşabilirdik' diyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?' dedi. > > > Oğlu 'evet anne rahatsız ettin' diyince annesi > > '30 sene önce sen de beni bu > saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun' > > EĞER HALA SİZİNLEYSE, ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA COK SEVİN |
Cevap : Hala Sizinleyse!!!
Daha öncede okumuştum gerçekten etkileyici bir hikaye paylaşımınız için teşekkürler şengül hanımefendi
|