![]() |
Gül Bitirmek İçin Toprak Olmalı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Bitirmek İçin Toprak Olmalı...Gül bitirmek için toprak olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehil olmak için yine toprak olmalı ![]() Toprak olmak istiyorum Allah'ım ![]() İnsanlar beni gördükleri zaman topraktan gelip yine toprağa gideceklerini hatırlasınlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güller bitsin üzerimde ve yükselsinler göğe doğru ![]() ![]() ![]() Bülbüller şükrederek şakısınlar seher vakitleri, güllerin koynundan güne merhaba derken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toprak olmak istiyorum Allah'ım ![]() Bir ağaç kollarını Sana doğru açsın benden, dua ederken kollarım olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toprak olmak istiyorum Allah'ım ![]() Kışın kar örtsün üzerimi, yalnız kalayım kendimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toprak olmak istiyorum Allah'ım ![]() Bahar'da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toprak olmak istiyorum Allah'ım ![]() Bir söğüt fidanı dursun ilkin üzerimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toprak olmak istiyorum Allah'ım ![]() Yanında Kevser pınarları aksın şırıl şırıl, ben de Kevser selinde coşmuş ve Sana doğru yönelmiş bir avuç toprak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|