|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anılar, duygular, karmakarışık, umutlar, özlemler |
![]() |
Anılar,Umutlar,Özlemler,Karmakarışık Duygular |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Anılar,Umutlar,Özlemler,Karmakarışık DuygularÖzlemlerim ßenimde Artık Özlemlerim Var ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------- Yıllardır Acılar İcinde Bekledim Seni ![]() Sevgiden Marum Yaralı 1 Yüreğim Var ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------- UmutHer Aşkın Bir Sonu Var Derlerya ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------- Şu Çarpmayan Yüreğime Bir Umut Verdin Sen ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------- KarmaKarısık Duygular !Diyor ki Kalbim Aşk Bumudur Böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------ Ben Seni Hep Sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------- O Güzel Yüreğinde Gördüm Işıgı ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------- UzaklarUzaklar Seni Bugün Yine Sordu Bana ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------- Aşk Yolu Dert Yolu Derlerdi İnanmazdım ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------- Aşkım Hep Sevecek ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------- |
![]() |
![]() |
|