|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anılar, duygular, karmakarışık, umutlar, özlemler |
Anılar,Umutlar,Özlemler,Karmakarışık Duygular |
|
|
#1 |
|
|
Anılar,Umutlar,Özlemler,Karmakarışık DuygularÖzlemlerim ßenimde Artık Özlemlerim Var Yaralı Kalbime Bir Sözüm Var Geleceksen Gel Artık Dayanacak Halim mi Var Özlemlerim Beni Benden Aldı Götürdü![]() ----------------------------------- Yıllardır Acılar İcinde Bekledim Seni ![]() Sevgiden Marum Yaralı 1 Yüreğim Var Gel Artık Çık Karşıma Sevgini Göster Yaralı Kalbime Ben Geldim de Sözünü Göster![]() ---------------------------------------- UmutHer Aşkın Bir Sonu Var Derlerya Bende O Hic Olmadı Seni Gördügün İlk An Kalbim Başka Bir Ufukdaydı![]() --------------------------------------------- Şu Çarpmayan Yüreğime Bir Umut Verdin Sen Ağlayan Gözlerime Ferman Oldun Birden Yalnızlığı Unuttum Senin Sayende Sevğiyi Anladım O Güzel Yüreğinde![]() --------------------------------- KarmaKarısık Duygular !Diyor ki Kalbim Aşk Bumudur Böyle Çok Cefalar Gördü Bu Kalp Böyle Sevgimiz Bittimi Artık Söyle Benim Dayanacak Halim Kalmadı![]() ------------------------------ Ben Seni Hep Sevdim Sen İse Hiç Belki Ama Şunu İyi Bil Sevenler Hiç Ölmez ki![]() --------------------- O Güzel Yüreğinde Gördüm Işıgı O Güzel Gözlerinde Tattım Aşkı Severken Ayrılmak Bu Olsa Gerek Son Bakışına Hasret Kaldım![]() -------------------------- UzaklarUzaklar Seni Bugün Yine Sordu Bana O Şimdi Başkasında Diyemedim ki Ama Uzaklar Bile Anladı Derdimi Yoksa Sen Mecnun Misali Çöllerdemisin![]() ------------------------------------- Aşk Yolu Dert Yolu Derlerdi İnanmazdım Bu Sevda Sana Zor Gelir Derlerdi İnanmazdım Ben Sevgilimsiz Yanlız Kalamazdım Çünkü Onu Canımdan Bile Çok Seviyorum![]() --------------------------------------- Aşkım Hep Sevecek Bu Kalp Sensiz Nasıl Yaşayabilecek Bu Sevda Tohumları Hiç Bitmeyecek Çünkü Seni Canımdan Bile Çok Seviyorum![]() --------------------------------------- |
|
|
|