![]() |
Anılar,Umutlar,Özlemler,Karmakarışık Duygular
Özlemlerim ßenimde Artık Özlemlerim Var.Yaralı Kalbime Bir Sözüm Var.Geleceksen Gel Artık Dayanacak Halim mi Var.Özlemlerim Beni Benden Aldı Götürdü.
----------------------------------- Yıllardır Acılar İcinde Bekledim Seni. Sevgiden Marum Yaralı 1 Yüreğim Var.Gel Artık Çık Karşıma Sevgini Göster. Yaralı Kalbime Ben Geldim de Sözünü Göster. ---------------------------------------- UmutHer Aşkın Bir Sonu Var Derlerya.Bende O Hic Olmadı.Seni Gördügün İlk An Kalbim Başka Bir Ufukdaydı. --------------------------------------------- Şu Çarpmayan Yüreğime Bir Umut Verdin Sen.Ağlayan Gözlerime Ferman Oldun Birden.Yalnızlığı Unuttum Senin Sayende.Sevğiyi Anladım O Güzel Yüreğinde. --------------------------------- KarmaKarısık Duygular !Diyor ki Kalbim Aşk Bumudur Böyle.Çok Cefalar Gördü Bu Kalp Böyle.Sevgimiz Bittimi Artık Söyle.Benim Dayanacak Halim Kalmadı. ------------------------------ Ben Seni Hep Sevdim.Sen İse Hiç Belki.Ama Şunu İyi Bil.Sevenler Hiç Ölmez ki. --------------------- O Güzel Yüreğinde Gördüm Işıgı.O Güzel Gözlerinde Tattım Aşkı.Severken Ayrılmak Bu Olsa Gerek.Son Bakışına Hasret Kaldım. -------------------------- UzaklarUzaklar Seni Bugün Yine Sordu Bana.O Şimdi Başkasında Diyemedim ki.Ama Uzaklar Bile Anladı Derdimi.Yoksa Sen Mecnun Misali Çöllerdemisin. ------------------------------------- Aşk Yolu Dert Yolu Derlerdi İnanmazdım.Bu Sevda Sana Zor Gelir Derlerdi İnanmazdım.Ben Sevgilimsiz Yanlız Kalamazdım.Çünkü Onu Canımdan Bile Çok Seviyorum. --------------------------------------- Aşkım Hep Sevecek.Bu Kalp Sensiz Nasıl Yaşayabilecek.Bu Sevda Tohumları Hiç Bitmeyecek.Çünkü Seni Canımdan Bile Çok Seviyorum. --------------------------------------- |