![]() |
Bikaç Fıkra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bikaç FıkraAzrail ve Kadın kadının biri 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor ![]() ![]() Azrail cevap veriyor: "hayır senin daha 43 sene 2 ay vade 8 günün var ![]() Kadın narkozdan uyandığında estetik yaptırmaya karar veriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Azrail cevap veriyor: "Kız ben seni tanıyamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() Hristiyanın birinin evinin telefon faturası çok geliyormuş, aramış taramış en sonunda bir bakmış ki evdeki papağan gizli gizli telefonla konuşuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bizde Yok Mahkeme salonunda sanık sandalyesinde bir adam ![]() ![]() ![]() Hakim sormuş: “-Bir ilkokul öğretmenini testereyle doğrayarak öldürmekle suçlanıyorsunuz ![]() ![]() ![]() O anda arka sıralardan Temel’in çığlığı duyulmuş; “-Vay hayvan herif vay ![]() ![]() ![]() Hakim “Sessizlik” diye uyarısını yapmış ve tekrar adama dönmüş; “-Ve süpermarkette bir kadının kafasına çekiçle vurarak öldürmüşsünüz ![]() ![]() ![]() Arka sıradan Temel yine bağırmış: “-Seni vicdansız herif seni ![]() ![]() ![]() Hakim yine Temel’i susturup adama dönmüş; “-Ve bir de iş arkadaşınızı baltayla doğramışsınız ![]() ![]() ![]() Arka sıradan yine Temel’in sesi; “-Elektrikli sandalyede kavrulursun inşallah ![]() ![]() ![]() Hakim en sonunda dayanamamış ve Temel’e bağırmış; “-Bana bak, bir tek kelime daha edersen seni mahkemenin düzenini bozmaktan tutuklatırım ![]() ![]() ![]() Temel cevap vermiş; “-Sayın hakim kusura bakmayın, ama ben bu adamın 10 yıllık komşusuyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateist ile Ayı Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İtfaiyeciler ve Sarışın Bir sarışın, bir kızıl ve bir esmer kız yanmakta olan bir binanın çatısında mahsur kalmışlar ![]() ![]() -"Atla ![]() ![]() Esmer olan kız çatının kenarına kadar gelmiş ve kendisini aşağıya bırakmış ![]() ![]() ![]() Itfaiyeciler tekrar çatıya seslenmişler; -"Hadi atla ![]() ![]() -"Atlamam ![]() ![]() İtfaiyeciler; - "Hayır, çekmeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() Çatıda sadece sarışın kalmış ![]() -"Atla, atla ![]() ![]() Sarışın; - "Kesinlikle atlamam ![]() ![]() ![]() İtfaiyeciler; -"Kesinlikle çekmeyeceğiz ![]() -"Bakın, sizin çarşafı çekmeyeceğinize güvenemiyorum, şimdi çarşafı yere bırakın ve etrafından çekilin! ![]() ![]() Sarışınlara Satış Yapmıyoruz Genç ve güzel sarışın, alışveriş merkezinin beyaz eşya reyonuna girer ve satıcıya sorar: - "Şu küçük televizyonu almayı düşünüyorum, fiyatı nedir?" - "Kusura bakmayın hanımefendi sarışınlara satış yapmıyoruz ![]() Genç kadın sinirlenir, evine gider, saçının rengini değiştirir ve ertesi gün mağazaya geri gelir, aynı satıcıya yaklaşır ve: - "Şu küçük televizyonu satın almak istiyorum ![]() - "Hanımfendi biz sarışınlara satış yapmıyoruz !!" Kadın iyice sinirlenmiştir, soluğu bir kuaförde alır, bu defa köklü bir değişiklik yapar, hatta makyajından, göz rengine tam bir esmer bombadır artık ![]() ![]() Aynı mağazaya gider, aynı satıcının önünde durup; - "Şu küçük sevimli beyaz renkli televizyonu satın almak istiyorum ![]() - "Kusura bakmayın hanımefendi, sarışınlara satış yap mı yo ruuuuuz" - "İnanmıyorum, nasıl anladınız sarışın olduğumu, üç gündür kendimi esmere, çevirmek için yapmadığım kalmadı!" - "Hanımefendi 3 gündür satın almaya çalıştığınız şey Mikrodalga fırın!" Bugün Yarın Birini döven bir adam hakimin karşısına çıkarılmış, Hakim sormuş : - Nerede yaşıyorsun? - Orda burda ![]() ![]() ![]() - Ne iş yaparsın? - Onu bunu ![]() ![]() ![]() - Barda dövdüğün adamı önceden tanıyor musun? - Söyle böyle ![]() ![]() ![]() - Ne demek yani nerden tanıyorsun? - Ordan burdan ![]() ![]() ![]() Hakim artik dayanamamış : - Anlaşıldı, götürün bu adamı tikin içeri! ![]() ![]() İki jandarma adamın koluna girmiş götürürlerken adam hakime seslenmiş: - Heeeey bi dakika! ![]() ![]() ![]() ![]() Hakim de ona seslenmiş: - BUGÜN YARIN Trabzon Otobüsü Temel’le Dursun Trabzon’a gideceklermiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse Trabzon’a doğru yürümeye başlamışlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temel, Dursun’a demiş ki; “-Ula Dursun, Trabzon’a kadar yürümektense gel şurdan bir otobüs çalalım onunla gidelim ![]() ![]() ![]() Dursun “Tamam” demiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan 10 dakika geçmiş Temel yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dursun hemen atlamış otobüse ve Temel’e sormuş; -Neden bu kadar geç kaldın ![]() ![]() ![]() “-Ula Trabzon’a giden otobüsü en arkaya koymuşlar ![]() ![]() ![]() İstihbarat Teşkilatları Gizli istihbarat teşkilatları kendi aralarında bir yarışma düzenlerler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sigarayı Bırakmak Dursun, arkadaşı Temel’e sormuş: -Sigarayı bırakmak kolay oldu mu? ![]() ![]() ![]() “-Evet, çok kolay oldu ![]() ![]() ![]() -Ne kadar oldu? ![]() ![]() ![]() “-Bir yıl, iki ay, üç gün, beş saat, on dakika ![]() Feministler Kongresi Dunya Feministler Kongresinde konuşmacılar görüş belirtiyor; Amerikalı bir hanım şöyle der: - Ben iyi bir şirketin genel müdiresiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alman konuşmacı; - Ben iyi bir şirkette üst düzey yoneticiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fadime kürsüye çıkmış; - Ben kendimi bildim bileli temizlikçiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ucuz İşitme Cihazı Adam işitme cihazı almak için bir mağazaya girmiş ![]() ![]() ![]() Tezgâhtar Temel’e “Ucuz bir şey olsun” demiş ![]() ![]() ![]() Temel tarifeyi bildirmiş; “-Fiyatlar 2 dolar ile 2000 dolar arasında değişiyor efendim ![]() ![]() ![]() -2 dolarlık model nasıl bir şey? ![]() ![]() ![]() “-Bu butonu kulağınıza takıp şu teli boynunuzun üzerine bırakıyorsunuz efendim ![]() ![]() ![]() -Nasıl çalışıyor? ![]() ![]() ![]() “-Çalışmıyor efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurufasülye ve Gül Cenevre Tarım Konferansı'nda katılımcıların her biri yaptıkları çalışmaları ve sonuçta gerçekleştirdikleri verim artışını anlatıyormuş ![]() Sıra Temel'e gelince, -Kuru fasülyeye gül aşiladuk, demiş ![]() -Peki, bunu niye yaptınız? -Yellenince gül kokayi ![]() Nerden Biliyorsun Temel’le Fadime apar topar düğün yapmış ![]() ![]() ![]() Yeni evli çift balayından döndükten sonra Temel sevinçle karısına müjdeyi vermiş: “-Üç tane nur topu gibi evladımız olacak hayatım ![]() ![]() ![]() -İyi de nerden biliyorsun tatlım? ![]() ![]() ![]() “-Üçü de annemin evinde bekliyor ![]() ![]() ![]() Mantık Üniversite son sinif ögrencisi yazili sinavindan kalinca dogru hocasina gider ![]() ![]() -Siz beni sinifta birakarak hayata atilmami önlüyor ve cezalandiriyorsunuz ![]() -Tabii düsündüm ![]() -Iyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Yasal olup, mantikli olmayan nedir? Mantikli olup, yasal olmayan nedir? Ve de ne mantikli ne de yasal olmayan nedir? Hoca uzun uzun düsünür ama cevabi bulamaz ![]() ![]() ![]() kalir ![]() ![]() ![]() -Siz 65 yasindasiniz ve 23 yasinda bir kadinla evlisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|