![]() |
Fatma Ve Ödevi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatma Ve ÖdeviBir Gün Fatmaya öğrenmeni bir ödev vermiş ![]() ![]() Fatma aksam eve gelmiş babasının yanına gitmiş ve demişki: -Baba bana bir cümle söylermisin ? -Git Başımdan Ya Kızım Zaten Enflasyon Duştu Demiş Fatma sonra annesine gitmiş,anneside sana yağı ile yemek pişiriyormus ![]() -Anne Bana bir cümle söylermisin ? demiş ![]() -Sana Sana Sana Fatma Sonra abisine gitmiş ve abi bana bir cümle söylermisin demiş ![]() -Tarzan Tarzan Tarzan demiş ![]() Sonra Fatma ablasına gitmiş ablasıda erkek arkadaşıyla konuşuyormuş abla bana bir cümle söylermisin demiş ![]() -Söylememiş ama ağzından ilk çıktığı laf "gelemem şekerim iki randevum var deyince Fatma bunu defterine kaydetmiş ![]() Ertesi gün fatma okula gitmiş öğretmeni dünki yaptığı cumleleri okumasını soylemiş ![]() -Git başımdan ya zaten enflasyon düştü demiş Öğretmen şaşırarak sen bunları kime diyorsun diye sormuş: -Sana sana sana Öğretmen iyice afallayarak sen kendini ne zannediyosun demiş: Fatma:"Tarzan Tarzan Tarzan Demiş Öğretmen iyice kızmış ve ![]() ![]() ![]() Fatma:"Gelemem şekerim iki tane randevum war demiş ![]() ![]() ![]() +Rep |
![]() |
![]() |
|