![]() |
Fatma Ve Ödevi
Bir Gün Fatmaya öğrenmeni bir ödev vermiş.Bana 4 tane cümle bul demiş.
Fatma aksam eve gelmiş babasının yanına gitmiş ve demişki: -Baba bana bir cümle söylermisin ? -Git Başımdan Ya Kızım Zaten Enflasyon Duştu Demiş Fatma sonra annesine gitmiş,anneside sana yağı ile yemek pişiriyormus.Ve: -Anne Bana bir cümle söylermisin ? demiş. Anne: -Sana Sana Sana Fatma Sonra abisine gitmiş ve abi bana bir cümle söylermisin demiş.Tarzan filmi izleyen abisi: -Tarzan Tarzan Tarzan demiş. Sonra Fatma ablasına gitmiş ablasıda erkek arkadaşıyla konuşuyormuş abla bana bir cümle söylermisin demiş. Abla: -Söylememiş ama ağzından ilk çıktığı laf "gelemem şekerim iki randevum var deyince Fatma bunu defterine kaydetmiş. Ertesi gün fatma okula gitmiş öğretmeni dünki yaptığı cumleleri okumasını soylemiş.Kızım cümleleri söyle bakayım: -Git başımdan ya zaten enflasyon düştü demiş Öğretmen şaşırarak sen bunları kime diyorsun diye sormuş: -Sana sana sana Öğretmen iyice afallayarak sen kendini ne zannediyosun demiş: Fatma:"Tarzan Tarzan Tarzan Demiş Öğretmen iyice kızmış ve... sen gel bakiyim benimle müdür odasına demiş: Fatma:"Gelemem şekerim iki tane randevum war demiş... +Rep |