|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bunlarbundan, çok, film, hareketler, uzun, uzuun, yıllar, önce |
![]() |
Çok Film Hareketler Bunlar-Bundan Uzuun Uzun Yıllar Önce! :D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Film Hareketler Bunlar-Bundan Uzuun Uzun Yıllar Önce! :DBir gün bi adam çocuğuna bisiklet alır ve aralarında şu diyolog geçer ![]() Baba=- Çocuk=+ +Baba herkezin bilgisayarı war sen bana bisiklet alıyon yaaa -Olurmu olum bak dinle Bundan UZUUUN uzun yıllar önce ![]() ![]() ![]() Bisiklete kiralayarak binilir ve bir çocuk binemez çünkü parası yoktur bi çocukla aralarında şu diyalog geçer Çocuk=- Bisikelte binen çocuk=+ +Binmek istermisin? -Eveeeet! +Al bakalım! Çocuk bisikletle çarpar ve bisiklet kırlır babası çocuğu dövmeye başlarken şöyle der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurtuluş Savaşı Anıdır bir Adam anlatır ![]() ![]() ![]() Adam=+ +Bu tarihe geçen ilk savaş olacak bisikletli hücum! +Adam saldırın der ve herkez bisikletlerin zillerini çalarak gider ![]() +Daha sonra anlatan adamın zinciri atar ve adam bisikleti ypamaya çalışır olmaz yürüyerek gider ![]() ![]() Çocuk=- Komutan=+ -Bisikletlere binebilirmiyim? +Hayır olmaz görmemeli kimse bunu! +Bak evladım bundan uuzzuuun uzun yıllar önce ![]() ![]() ![]() Bir adam wardır ve adamın atı savaşta ölür ve atın ismi Napolyodur ![]() Çocuk=- Bisikleti yapan adam=+ -Bu nedir? +Bisiklet daha fazla Napolyolar ölmesin diye yaptım ![]() ![]() Adam bisikleti bayıra koyar ve sürmeye başlay -Benim babam Fransızlar'dan gördüğü bisikleti yapmıştır fakat frenini unutmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +Rep ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|