![]() |
Çok Film Hareketler Bunlar-Bundan Uzuun Uzun Yıllar Önce! :D
Bir gün bi adam çocuğuna bisiklet alır ve aralarında şu diyolog geçer.
Baba=- Çocuk=+ +Baba herkezin bilgisayarı war sen bana bisiklet alıyon yaaa -Olurmu olum bak dinle Bundan UZUUUN uzun yıllar önce... Bisiklete kiralayarak binilir ve bir çocuk binemez çünkü parası yoktur bi çocukla aralarında şu diyalog geçer Çocuk=- Bisikelte binen çocuk=+ +Binmek istermisin? -Eveeeet! +Al bakalım! Çocuk bisikletle çarpar ve bisiklet kırlır babası çocuğu dövmeye başlarken şöyle der.Bak oğlum bundan uzuuun uzuun yıllar önce.... Kurtuluş Savaşı Anıdır bir Adam anlatır... Adam=+ +Bu tarihe geçen ilk savaş olacak bisikletli hücum! +Adam saldırın der ve herkez bisikletlerin zillerini çalarak gider . +Daha sonra anlatan adamın zinciri atar ve adam bisikleti ypamaya çalışır olmaz yürüyerek gider.Sonra herkes kazdıklarrı Sipere düşerler. Çocuk=- Komutan=+ -Bisikletlere binebilirmiyim? +Hayır olmaz görmemeli kimse bunu! +Bak evladım bundan uuzzuuun uzun yıllar önce... Bir adam wardır ve adamın atı savaşta ölür ve atın ismi Napolyodur. Çocuk=- Bisikleti yapan adam=+ -Bu nedir? +Bisiklet daha fazla Napolyolar ölmesin diye yaptım.Fransızlardan gördüm bunu. Adam bisikleti bayıra koyar ve sürmeye başlay -Benim babam Fransızlar'dan gördüğü bisikleti yapmıştır fakat frenini unutmuştur... . . . . +Rep . . . . |