Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2008, bölümü, fıkralar, indexi, nisan

Fıkralar Bölümü İndexi ( 6 Nisan 2008 )

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fıkralar Bölümü İndexi ( 6 Nisan 2008 )

Konu Aramayı Kolaylaştırmak için böyle bir çalışma yapıyoruz
CTRL+F tuşlarını kullanarak arama yapabilirsiniz
[*]SÜPER OKUYUN POLİTİKA NEDİR ?[*]Öğrenci Öğretmen Kopya Üçlüsü[*]Dersten Atılma Dialogları[*]fidyeee!!![*]Öpücük hehhhhehe ( + 13 diek bare )[*]MElekLeR UçaRmı anne ?? [*]temel ile dursun[*]KİM ÖPTÜ[*]Bebeklerin Çıldırtan Soruları[*]KOPYA[*]öküz ve kara tren arasındaki ilginç diyol[*]ofiste yazılmış uyaklı bir şiir!![*]SÜPER BİR FIKRAééééééééé[*]Bir kaç Komik Fıkra[*]Süpper bişi nolur bakın[*]Kızartma tavuk[*]Paça[*]Doğanın Dengesi[*]Hızlı Medya[*]Kaset [*]Tavuk[*]Bir Mektup[*]kavat[*]Bilseydim [*]2 Yıl Garanti[*]Sebebi Neymiş[*]Özür Dilerim[*]Ben Yeni duydum [*]Benden başka askard yok mi [*]Biletimi yırttı[*]Su ver daha [*]Bas Gaza Usta [*]Azraill[*]Tüm Fıkralar Bir Arada!! Buyrun Buradann![*]KANATLAR[*]ACEMİ WAMPİR[*]Her işin bir zamanı war[*]Gerçekten süper bi fıkra mutlaka okuyun[*]::Arkadaşlar Gülmekten Kırılacaksınız Garantili::[*]Beyin ne is yapar?[*]Çocuğun Aklı İşte Koptummmmm [*]ŞenoL qüneş [*]Acemi TemeL [*]Gene temeL [*]çukur [*]10 qün qeçti[*]Yanda polis Var[*]Berber SIRASI[*]gürültü[*]*enelev + 18[*]seftali ve kayısı[*]ineq mutlaka okuyun [*]oFlu H0ca[*]+18 Seçme FıkraLar (Çok Komik) 3[*]+18 Seçme FıkraLar (Çok Komik) 2[*]+18 Seçme FıkraLar (Çok Komik)[*]ayŞe Balqonda [*]kilotsuz gezseydin[*]boyaci + 18[*]Bir Kaç Seçme Fıkra [*]ev diilim [*]Deli +18[*]OTEL[*]Ekran Koruyucu Fıkrası[*]4 Rahibe[*]1 Kilo[*]Burun Fıkrası[*]Beyincik[*]FréN[*]-Okumayan üsüLür [*]+15 fıkralarr[*]Kim 500 m ister [*]aksi kadın[*]sağır[*]say[*]azıtıyorsun[*]16+ [*]Gerçek Kopya Diyalogları [*]Temelin kaynanası[*]Utanmş[*]çok komik bi fıkra koptm bn[*]Temel'in Arabası[*]size göre bulduğunuz en komik laflar [*]UZMAN ASKER[*]KAHRAMAN RİZELİ[*]Asker Rüyası[*]EVLENME İLANI[*]ANLAYABİLİRSENİZ ÇOK KOMİK[*]tiryakinin günlüğü[*]temel ile kayserili[*]sarışınnnn[*]ağa oğlu[*]sarhoş işşşşteeee[*]Temel ile Dursun çayocagi isletiyormus[*]meyhane vaazı[*]deliiiiiiiii[*]boru yetmedi[*]valla hocam bende sizin stilinizi sevdim [*]Kırmızı laptop lı kız[*]EN GÜZEL DUVAR YAZILARI !!!!![*]bikaç fıkra[*]İDDAA EDİYORUM EN GÜZELLERİ BURDA[*]babaannem ve dedem anlarsınya :G[*]Temel ve meraklı komutanı[*]harbi gülme garantili (komik imam)[*]ilkokul diplomasi almak[*]Temel Duşta[*]Ben Teyzesiyim[*]Dumur bu olsa gerek !![*]Aşkımmmm Seni Anneme Anlattımmmm =)[*]Erkekler yalan söylerse[*]LÜtfen cavaplamadan çıkmayın[*]-iLginç bi oLay(tawsiye ediLir)[*]-Doktoru deLirTen soruLar[*](+16)dunyanin en zehirli ve saldirgan yilani !!!!! Dikkat[*]ARKADASLAR %100 GÜLME GARANTİSİ[*]Canli yayindaki inanilmaz GAflar -2- Gulme garantili[*]Canli Yayinlardaki inanilmaz GAFLAR -1- Gulme garantili[*]AGa dedigin her derde devadir !!![*]Uçak agirliktan dolayi gidemiyormus ilkte herkes esyalarini atmis ama[*]sağır[*]köprü[*]matematikcilerin araba arka yazisi[*]100 öpücük[*]anneler herşeyi bilir[*]Duyulmooor [*]Adamın biri kabızmış doktora gitmiş komik[*]avukat[*]TEMEL DURSUN FIKRALARI[*]temel (18+)[*]Spielberg vs Çinli cok bomba bi fikra !!![*]Çok İlginç Bir Hikaye (Cin Fikirli Mahkum) !!![*]Nerede O İ [*]Genel Müdür![*]Hava Durumu )[*]KayKay D[*]Karne

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com