ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Fıkralar (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=584)
-   -   Fıkralar Bölümü İndexi ( 6 Nisan 2008 ) (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=546378)

Prof. Dr. Sinsi 08-23-2012 02:03 AM

Fıkralar Bölümü İndexi ( 6 Nisan 2008 )

Konu Aramayı Kolaylaştırmak için böyle bir çalışma yapıyoruz.
CTRL+F tuşlarını kullanarak arama yapabilirsiniz.
[*]SÜPER OKUYUN POLİTİKA NEDİR ?[*]Öğrenci Öğretmen Kopya Üçlüsü[*]Dersten Atılma Dialogları...[*]fidyeee!!![*]Öpücük hehhhhehe ( + 13 diek bare )[*]MElekLeR UçaRmı anne ?? .[*]temel ile dursun[*]KİM ÖPTÜ[*]Bebeklerin Çıldırtan Soruları[*]KOPYA..[*]öküz ve kara tren arasındaki ilginç diyol[*]ofiste yazılmış uyaklı bir şiir!![*]SÜPER BİR FIKRAééééééééé[*]Bir kaç Komik Fıkra[*]Süpper bişi nolur bakın.....[*]Kızartma tavuk[*]Paça[*]Doğanın Dengesi[*]Hızlı Medya[*]Kaset .[*]Tavuk[*]Bir Mektup[*]kavat[*]Bilseydim .[*]2 Yıl Garanti[*]Sebebi Neymiş[*]Özür Dilerim[*]Ben Yeni duydum .[*]Benden başka askard yok mi .[*]Biletimi yırttı...[*]Su ver daha .[*]Bas Gaza Usta .[*]Azraill[*]Tüm Fıkralar Bir Arada...!! Buyrun Buradann![*]KANATLAR.[*]ACEMİ WAMPİR[*]Her işin bir zamanı war.[*]Gerçekten süper bi fıkra mutlaka okuyun[*].::Arkadaşlar Gülmekten Kırılacaksınız Garantili::..[*]Beyin ne is yapar?[*]Çocuğun Aklı İşte Koptummmmm .[*]ŞenoL qüneş... .[*]Acemi TemeL... .[*]Gene temeL... .[*]çukur... .[*]10 qün qeçti....[*]Yanda polis Var[*]Berber SIRASI....[*]gürültü[*]*enelev + 18[*]seftali ve kayısı[*]ineq mutlaka okuyun .[*]oFlu H0ca[*]+18 Seçme FıkraLar (Çok Komik) 3[*]+18 Seçme FıkraLar (Çok Komik) 2[*]+18 Seçme FıkraLar (Çok Komik)[*]ayŞe Balqonda .[*]kilotsuz gezseydin[*]boyaci + 18[*]Bir Kaç Seçme Fıkra .[*]ev diilim .[*]Deli +18[*]OTEL[*]Ekran Koruyucu Fıkrası[*]4 Rahibe[*]1 Kilo[*]Burun Fıkrası[*]Beyincik[*]FréN...[*]-Okumayan üsüLür... .[*]+15 fıkralarr[*]Kim 500 m ister .[*]aksi kadın[*]sağır[*]say[*]azıtıyorsun[*]16+ .[*]Gerçek Kopya Diyalogları .[*]Temelin kaynanası[*]Utanmş[*]çok komik bi fıkra koptm bn[*]Temel'in Arabası[*]size göre bulduğunuz en komik laflar .[*]UZMAN ASKER[*]KAHRAMAN RİZELİ[*]Asker Rüyası[*]EVLENME İLANI[*]ANLAYABİLİRSENİZ ÇOK KOMİK[*]tiryakinin günlüğü[*]temel ile kayserili[*]sarışınnnn[*]ağa oğlu[*]sarhoş işşşşteeee[*]Temel ile Dursun çayocagi isletiyormus.[*]meyhane vaazı[*]deliiiiiiiii[*]boru yetmedi[*]valla hocam bende sizin stilinizi sevdim .[*]Kırmızı laptop lı kız[*]EN GÜZEL DUVAR YAZILARI !!!!![*]bikaç fıkra[*]İDDAA EDİYORUM EN GÜZELLERİ BURDA[*]babaannem ve dedem anlarsınya :G[*]Temel ve meraklı komutanı[*]harbi gülme garantili (komik imam)[*]ilkokul diplomasi almak....[*]Temel Duşta[*]Ben Teyzesiyim[*]Dumur bu olsa gerek !![*]Aşkımmmm Seni Anneme Anlattımmmm =)[*]Erkekler yalan söylerse...[*]LÜtfen cavaplamadan çıkmayın.[*]-iLginç bi oLay.....(tawsiye ediLir....)[*]-Doktoru deLirTen soruLar....[*](+16)dunyanin en zehirli ve saldirgan yilani !!!!! Dikkat[*]ARKADASLAR %100 GÜLME GARANTİSİ..[*]Canli yayindaki inanilmaz GAflar -2- Gulme garantili[*]Canli Yayinlardaki inanilmaz GAFLAR -1- Gulme garantili[*]AGa dedigin her derde devadir !!!.[*]Uçak agirliktan dolayi gidemiyormus ilkte herkes esyalarini atmis ama....[*]sağır......[*]köprü.....[*]matematikcilerin araba arka yazisi[*]100 öpücük[*]anneler herşeyi bilir[*]Duyulmooor ... .[*]Adamın biri kabızmış doktora gitmiş.... komik[*]avukat[*]TEMEL DURSUN FIKRALARI[*]temel (18+)[*]Spielberg vs Çinli cok bomba bi fikra !!![*]Çok İlginç Bir Hikaye (Cin Fikirli Mahkum) !!![*]Nerede O İ.. ..[*]Genel Müdür..![*]Hava Durumu . )[*]KayKay.. .D[*]Karne..