![]() |
Ekşili |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() EkşiliIğdır şehrinin yöresel yemeğidir ![]() ==Yapılışı== Malzemeler: 500 gr kemiksiz et, 1 Su bardağı lepe, 1 domates veya 1 çay kaşığı salça, 5 gr limontuzu, 2 su bardağı su, 1 çay kaşığı sarıkök, 1 yemek kaşığı margarin, Tuz Yapılışı: 1 orta boy kuru soğan veya yarım demet sebzi "Yöresel bir ot" Et kuşbaşından biraz büyük parçalara ayrılıp tencereye konulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yemek-taslak Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Ekşili maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|