|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aldatacağım, çocuk, hüznümü, olacağım, yeniden |
Hüznümü Aldatacağım Yeniden Çocuk Olacağım !!! |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Hüznümü Aldatacağım Yeniden Çocuk Olacağım !!!En mutlu olduğumu sandığım zamanlarda bile içimde bir dert ki sorma ![]() İnsanlar nasıl bu kadar içten, nasıl bu kadar samimi gülüyor gibiler anlamıyorum![]() Gerçi çoğu için gülmek kolay ama hangi birinin yanakları ıslandı ki benim kadar![]() ![]() Üzüldükçe anlıyorum ![]() Aslında daha çok üzüldükçe daha iyi anlıyorum![]() Mutlu olmak için hayat okulunda “acı” ve “hüznün” öğrencisi olmak gerekiyor![]() Mutluluğun kapısından aşka türlü geçemiyorsun çünkü![]() Eğer bu okuldan mezun olmamışsan, gerçek mutluluk “kim o ? ” demeye bile yanaşmıyor kapıya![]() Ne onu kandırabiliyorsun ne de kendini![]() İşte böyle olmazsa olmaz bir öğreti oluveriyor “hüzün ve acı”![]() ![]() Derken günlerden bir gün yalnızlıkla tanışıyorsun ![]() Hüznün en güzel, en kalabalık yerinde, acını zirvesinde![]() Mutluluktandır diye düşündüğün aslında sebepsiz olan tebessümlerin kayboluyor aniden![]() ”Yok” diyorsun içinden, “böyle olmaz”![]() İşte zaten bundan sonra başlıyor “sahtecilik”![]() Anlamsızca gülmeye başlıyorsun artık![]() Mutlu olmak için bir anlam arıyorsun kendince ama bulamıyorsun![]() Çünkü hüzün, acı ve yalnızlığın en güzel yerinesin, tam ortasında![]() Dert çekerek geldiğin kadar bir yol kaldı önünde sadece![]() ![]() Geç de olsa öğrendim tüm bunları ![]() Yüzümde ki gerçek gülüşü ne zaman yakalarım, ne zaman gerçek mutluluktan bir parça çalarım bilmiyorum ama bu kadar acıdan sonra çok sürmez sanırım bana uğraması![]() Ve bildiğim bir şey var ; O gün gelip çattığında yani kapımı gerçek mutluluk “ilk kez” çaldığında buyur edeceğim ve kapıyı üstüne kilitleyeceğim!Yaşanılan onca yalnızlığa inat gülerek selamlayacağım mutluluğun bedelini ![]() Güler yüzlü bir insanın gerçek gülüşüyle hem de![]() Öyle alaycı tebessümle de değil hani![]() Sonra mutluluğun da en güzel yeri gelecek ; yani en başı![]() Orada durup şöyle bir ardıma bakacağım![]() İşte “Güleryüzlü” bir insandan en güzel şarkıyı orada okuyacağım![]() ![]() Ve yeniden çocuk olacağım ![]() ![]() alıntı
|
|
#2 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Hüznümü Aldatacağım Yeniden Çocuk Olacağım !!!Okuyan gözlerinize sağlık arkadaşlar
|
|
Cevap : Hüznümü Aldatacağım Yeniden Çocuk Olacağım !!! |
|
|
#3 |
|
!!juninho!!
|
Cevap : Hüznümü Aldatacağım Yeniden Çocuk Olacağım !!!anlamı cok gzl olmuş tşkler gülgüzeli |
|
Cevap : Hüznümü Aldatacağım Yeniden Çocuk Olacağım !!! |
|
|
#4 |
|
cansel
|
Cevap : Hüznümü Aldatacağım Yeniden Çocuk Olacağım !!!paylaşımın için teşşekürler
|
|
#5 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Hüznümü Aldatacağım Yeniden Çocuk Olacağım !!!Okuyan gözlerinize sağlık arkadaşlar ![]() ![]()
|
|
|
|