Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çekip, daralıpta, için, ruhu, sıkıntı, uyuyamayanlar

Ruhu Daralıpta Sıkıntı Çekip Uyuyamayanlar İçin

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ruhu Daralıpta Sıkıntı Çekip Uyuyamayanlar İçin

Allahümme ğaretinnücûmü ve hedeetil uyûnü ve ente hayyün kayyûmLa te'huzüke sinetün ve la nevmûn ya hayyü ya kayyûmü ehdi'leyliy ve nim ayniy

Anlamı: Allah'ım yıldılar doğdu,gözler uyudu,halbuki ve Sen Hay ve Kayyûm'sün Zat'ı Ecelli Ala'nı uyuklama ve uyku tutmaz Ey Ezeli ve edebi olan Allah'ım gecemi sükûnetli geçir,gözlerimi uyut

Zed B Sabit (ra) Anlatıyor

(Geceleri uyuyamadığımı Resulüllah'a şikayet ettim Resulü ekrem bana bu duayı oku buyurdu Ben de okudumAllah Uyuyamamaktan ötürü çektiğim ızdırabı benden giderdi

(Bu Bizzat kendi tarafımdan tecrübe edilmiştir ve Faydası büyük ölçüde görülmüştür)

İkinci Bir Uygulama

Uyumadığınız zaman Abdest Alın ve Zikir yapmaya Çalışın
Uykunuz Muhakkak gelecektir gözleriniz kendiliğinden kapanacaktır
Sebebi İse şu anlatayım

Zikir esnasında yani her zikrettiğimizde enerjimiz yükselir,yükselir
ve devam ettikçe yükselmeye devam eder Yani yüksek enerji
Bu sayedede Uykumuz gelir ve sıcaklık soğukluk oluşmaya Başlar
Buda Yüksek enerjiden kaynaklanır
Namaz esnasında ve dualardada aynıdır

(iyi forumlar)
-Ünal

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com