|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çekip, daralıpta, için, ruhu, sıkıntı, uyuyamayanlar |
Ruhu Daralıpta Sıkıntı Çekip Uyuyamayanlar İçin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ruhu Daralıpta Sıkıntı Çekip Uyuyamayanlar İçinAllahümme ğaretinnücûmü ve hedeetil uyûnü ve ente hayyün kayyûm La te'huzüke sinetün ve la nevmûn ya hayyü ya kayyûmü ehdi'leyliy ve nim ayniy![]() Anlamı: Allah'ım yıldılar doğdu,gözler uyudu,halbuki ve Sen Hay ve Kayyûm'sün Zat'ı Ecelli Ala'nı uyuklama ve uyku tutmaz Ey Ezeli ve edebi olan Allah'ım gecemi sükûnetli geçir,gözlerimi uyut![]() Zed B Sabit (r a) Anlatıyor(Geceleri uyuyamadığımı Resulüllah'a şikayet ettim Resulü ekrem bana bu duayı oku buyurdu Ben de okudum Allah Uyuyamamaktan ötürü çektiğim ızdırabı benden giderdi![]() (Bu Bizzat kendi tarafımdan tecrübe edilmiştir ve Faydası büyük ölçüde görülmüştür )İkinci Bir Uygulama Uyumadığınız zaman Abdest Alın ve Zikir yapmaya Çalışın ![]() Uykunuz Muhakkak gelecektir gözleriniz kendiliğinden kapanacaktır![]() Sebebi İse şu anlatayım ![]() Zikir esnasında yani her zikrettiğimizde enerjimiz yükselir,yükselir ve devam ettikçe yükselmeye devam eder Yani yüksek enerji![]() Bu sayedede Uykumuz gelir ve sıcaklık soğukluk oluşmaya Başlar ![]() Buda Yüksek enerjiden kaynaklanır ![]() Namaz esnasında ve dualardada aynıdır ![]() (iyi forumlar) -Ünal |
|
|
|