|
|
Konu Araçları |
çekip, daralıpta, için, ruhu, sıkıntı, uyuyamayanlar |
Ruhu Daralıpta Sıkıntı Çekip Uyuyamayanlar İçin |
08-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ruhu Daralıpta Sıkıntı Çekip Uyuyamayanlar İçinAllahümme ğaretinnücûmü ve hedeetil uyûnü ve ente hayyün kayyûmLa te'huzüke sinetün ve la nevmûn ya hayyü ya kayyûmü ehdi'leyliy ve nim ayniy Anlamı: Allah'ım yıldılar doğdu,gözler uyudu,halbuki ve Sen Hay ve Kayyûm'sün Zat'ı Ecelli Ala'nı uyuklama ve uyku tutmaz Ey Ezeli ve edebi olan Allah'ım gecemi sükûnetli geçir,gözlerimi uyut Zed B Sabit (ra) Anlatıyor (Geceleri uyuyamadığımı Resulüllah'a şikayet ettim Resulü ekrem bana bu duayı oku buyurdu Ben de okudumAllah Uyuyamamaktan ötürü çektiğim ızdırabı benden giderdi (Bu Bizzat kendi tarafımdan tecrübe edilmiştir ve Faydası büyük ölçüde görülmüştür) İkinci Bir Uygulama Uyumadığınız zaman Abdest Alın ve Zikir yapmaya Çalışın Uykunuz Muhakkak gelecektir gözleriniz kendiliğinden kapanacaktır Sebebi İse şu anlatayım Zikir esnasında yani her zikrettiğimizde enerjimiz yükselir,yükselir ve devam ettikçe yükselmeye devam eder Yani yüksek enerji Bu sayedede Uykumuz gelir ve sıcaklık soğukluk oluşmaya Başlar Buda Yüksek enerjiden kaynaklanır Namaz esnasında ve dualardada aynıdır (iyi forumlar) -Ünal |
|