![]() |
Ruhu Daralıpta Sıkıntı Çekip Uyuyamayanlar İçin
Allahümme ğaretinnücûmü ve hedeetil uyûnü ve ente hayyün kayyûm.La te'huzüke sinetün ve la nevmûn ya hayyü ya kayyûmü ehdi'leyliy ve nim ayniy. Anlamı: Allah'ım yıldılar doğdu,gözler uyudu,halbuki ve Sen Hay ve Kayyûm'sün Zat'ı Ecelli Ala'nı uyuklama ve uyku tutmaz. Ey Ezeli ve edebi olan Allah'ım gecemi sükûnetli geçir,gözlerimi uyut. Zed B. Sabit (r.a) Anlatıyor (Geceleri uyuyamadığımı Resulüllah'a şikayet ettim. Resulü ekrem bana bu duayı oku buyurdu. Ben de okudum.Allah Uyuyamamaktan ötürü çektiğim ızdırabı benden giderdi. (Bu Bizzat kendi tarafımdan tecrübe edilmiştir. ve Faydası büyük ölçüde görülmüştür.) İkinci Bir Uygulama Uyumadığınız zaman Abdest Alın ve Zikir yapmaya Çalışın. Uykunuz Muhakkak gelecektir. gözleriniz kendiliğinden kapanacaktır. Sebebi İse şu anlatayım. Zikir esnasında yani her zikrettiğimizde enerjimiz yükselir,yükselir ve devam ettikçe yükselmeye devam eder. Yani yüksek enerji. Bu sayedede Uykumuz gelir ve sıcaklık soğukluk oluşmaya Başlar. Buda Yüksek enerjiden kaynaklanır. Namaz esnasında ve dualardada aynıdır. (iyi forumlar) -Ünal |