|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
deccal, dünyaya, gelecekler, isa, mehdi |
![]() |
Hz. Mehdi,Hz. İsa,Deccal Dünya'ya Gelecekler Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hz. Mehdi,Hz. İsa,Deccal Dünya'ya Gelecekler Mi?Arkadaşlar okuduğum bazı kitaplarda Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Körü körüne geleceklerini savunmanın mantığı yok ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hz. Mehdi,Hz. İsa,Deccal Dünya'ya Gelecekler Mi?İmam-ı Gazali o sözü hangi eserinde kaçıncı sayfada söylemiştir ? Ehl-i Sünnet alimi Hazret-i Mehdi'nin geleceğine inanmak saçma demez ![]() ![]() Yalnız Kuran diyenlerin tuzağına düştüğünü düşünüyorum ![]() Mesela Müslim ve Buhari en sağlam hadis kitabıdır ![]() ![]() (Dikkat ediniz! Deccal Mesih'in sağ gözü şaşıdır ![]() ![]() Nisa suresindeki iki âyetin meali (Allah?ın resulü Meryem oğlu İsa?yı öldürdük dedikleri için yahudileri lanetledik ![]() ![]() ![]() ![]() Tibyan tefsiri Nisa suresinin 157 ve 158 ![]() ![]() ![]() ![]() İbni Hacer-i Mekki, (Alamat-i Mehdi), imam-ı Süyuti, (El-bürhan) ve imam-ı Şarani (Muhtasar-ı Tezkire-i Kurtubi) kitabında iki yüze yakın, Hazret-i Mehdi?nin alameti bildirilmektedir ![]() Sana şunu söylemek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer okursan kafandaki bir çok sorunu çözersin indirmeside zor değil pdf olarak okuyabilirsin ![]() ![]() İndirme linki: Hakikat Kitabevi'nin yaynlarnn tamamn sesli olarak dinleyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hz. Mehdi,Hz. İsa,Deccal Dünya'ya Gelecekler Mi?Karmahayata katılıyorum doğrusunu elbette Allah bilir şu an için sadece belli hadislerde geçtiği söyleniyor ve ben internette hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|