*kendi çabamla bırakmayı başardım sigara içmeyen biri olarak para biriktiriyorum *hayatımın kontrölünü tekrar elime aldım *ben şimdi sigara ihtiyacından kurtuluyorum *ben sigara içmiyorum *kendimi fit tutmaktan ve iyi hissetmekten hoşlanıyorum *eğlenmeyi, keyif almayı ve sigara içmeyen biri olmayı hakediyorum *sigarayı bıraktığımdan beri sağlığım iyileşiyor *sigarasız ortamımdan keyif alıyorum *temiz ve taze havayı solumaktan keyif alıyorum *pozitif bir zihinsel tutuma sahibim *zihnim ve bedenim üzerinde kontrole sahibim *her gün iradem güçleniyor *akciğerlerim güçlü ve sağlıklı *derin ve tam nefes alıyorum *irademin efendisiyim *iradem güçlü ve kuvvetli *ben her alışkanlıktan daha güçlüyüm alıntıdır not: yazarken bazı yanlışlıklar yapmış olabilirim, kusurabakmayın arkadaşlar
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.