Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lanet, olsun

Lanet Olsun

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lanet Olsun

Merhaba arkadaşlar ;

Başlığı açmak için doğru yermi emin değilim, eğer yanlışsa özür dilerim Bu gün din kültürü dersi öğretmenimiz değişmişti Yeni gelen öğretmenimizin anlatış biçimini çok beğendim fakat anlayamadığım bir nokta var Peygamberimizin adını anarken salavat getirmeyenler için, peygamber efendimizin "Lanet olsun " dediğini söyledi Acaba böyle birşey kuranda varmı? Olmadığını düşünüyorum, şahsen kuran okumadım fakat HzMuhammed'in asla kötü söz söylemediğini ve bu yüzden de lanet okuyacağını sanmıyorum Düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar Umarım bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Lanet Olsun

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Lanet Olsun

Ben Kuran'a HzMuhammed (SAV) ' ın sözleriyle ilgili birşey görmedim çünkü peygamberliği verilinde indirildi kuran Senin dediklerin hadistirBana kalırsa HzMuhammed lanet olsun değil yazıklar olsun demiştir çünkü Kuran'da da yazıyor:

Yazıklar olsun kendi elleriyle (nefsanî doğrultuda) bir takım bilgileri yazıp, sonra da az bir paha karşılığı için "Bu Allâh indîndendir" diyenlere! Yazıklar olsun elleriyle yazıya döktükleri bilgilere! Yazıklar olsun bu yolla elde ettikleri kazanca!

Bakara 79

Dememiştir dese de haklıdır O kadar delil varken inanmıyorlarsa gerçekten Yazıklar,Lanet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com