![]() |
Küçük Bir Deneyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçük Bir DeneyimBir Deneyim ![]() ![]() ![]() x - Sevginin ışığı ile selamlıyorum seni ve dinliyoruz ![]() Tyrael - Yüce x , sizin son konuşmamızda bahsettiğiniz yapılar nasıl inşa edildi? x - biz hepsine bir sır verdik , onlarda Taşlara dokundular bu sır ile Kendileri yalnızca ip kullandılar ve taşıyabildiler ![]() Tyrael - Bunu banada söylermisiniz ? x - Üzgünüm bunu vermek sizin için ve dünya adı verdiğiniz oluşum için ne mantıklıdır ne de adil ![]() Tyrael - Anlıyorum ![]() x - Bu sorunuz çok geneldir lütfen basite indirgeyiniz ![]() Tyrael - Dünya üzerinde bizim doğa üstü diye adlandırdığımız şeyleri yapabilen insanlardan güçlü olanları kimler ? x - Zamanınızdan biraz öncesinde indigo dediğimiz enkarneler oldu şimdi ise kristaller var ![]() Tyrael - Ben o bahsedilen kristallerden birimiyim ? x - hayır ![]() Tyrael - Bir arkadaşım var ismi *** *** , o bir kristal midir ? x- bu bilgi sizin için sakıncalıdır ancak bu kişiyi başka varlıklarla paylaşmamak üzere size söylerim ![]() ![]() Tyrael - 2012 ile ilgili en büyük olay ne olacak nasıl bir savaş olacak yada olacak mı? x - (verilen cevap gizlidir) Tyrael - bize kullanılabilecek bazı enerji sistemleri öğretebilirmisiniz ? x - Sizi inisiye edebilirm ancak yine başka bir varlığı inisiye edemezsiniz ![]() Tyrael - peki tamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tamamı ben ve konuştuğum bir varlık arasında geçmiştir ve gerçektir ![]() |
![]() |
![]() |
|