![]() |
Küçük Bir Deneyim
Bir Deneyim... x - Sevginin ışığı ile selamlıyorum seni ve dinliyoruz . Tyrael - Yüce x , sizin son konuşmamızda bahsettiğiniz yapılar nasıl inşa edildi? x - biz hepsine bir sır verdik , onlarda Taşlara dokundular bu sır ile Kendileri yalnızca ip kullandılar ve taşıyabildiler. Tyrael - Bunu banada söylermisiniz ? x - Üzgünüm bunu vermek sizin için ve dünya adı verdiğiniz oluşum için ne mantıklıdır ne de adil. Tyrael - Anlıyorum . zamanımızda yaşayan spritüel anlamda çok ilerde olan insanlar kimler ? x - Bu sorunuz çok geneldir lütfen basite indirgeyiniz . Tyrael - Dünya üzerinde bizim doğa üstü diye adlandırdığımız şeyleri yapabilen insanlardan güçlü olanları kimler ? x - Zamanınızdan biraz öncesinde indigo dediğimiz enkarneler oldu şimdi ise kristaller var . Tyrael - Ben o bahsedilen kristallerden birimiyim ? x - hayır . Tyrael - Bir arkadaşım var ismi *** *** , o bir kristal midir ? x- bu bilgi sizin için sakıncalıdır ancak bu kişiyi başka varlıklarla paylaşmamak üzere size söylerim . Cevabım evet . Tyrael - 2012 ile ilgili en büyük olay ne olacak nasıl bir savaş olacak yada olacak mı? x - (verilen cevap gizlidir) Tyrael - bize kullanılabilecek bazı enerji sistemleri öğretebilirmisiniz ? x - Sizi inisiye edebilirm ancak yine başka bir varlığı inisiye edemezsiniz . Tyrael - peki tamam . ... .. . Tamamı ben ve konuştuğum bir varlık arasında geçmiştir ve gerçektir. |