|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cumhuriyet, eskişehir, ilköğretim, köyü, okulu, tepebaşı |
![]() |
Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirCumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2224167080 Okulun Faksı: Okulun Adresi: CUMHURİYET KÖYÜ Tepebaşı Eskişehir Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: cumhuriyet262009@hotmail ![]() Okulun Müdürü: ALİ BULDUK Okulun Öğretmen Sayısı: 3 Okulun Öğrenci Sayısı: 55 Okulun Derslik Sayısı: 2 Okulun Ulaşım Bilgileri: İle 16 km uzaklıkta olup günde 5 kez belediye otobüsü gelmektedir ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|