![]() |
Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir
Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2224167080 Okulun Faksı: Okulun Adresi: CUMHURİYET KÖYÜ Tepebaşı Eskişehir Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: cumhuriyet262009@hotmail.com Okulun Müdürü: ALİ BULDUK Okulun Öğretmen Sayısı: 3 Okulun Öğrenci Sayısı: 55 Okulun Derslik Sayısı: 2 Okulun Ulaşım Bilgileri: İle 16 km uzaklıkta olup günde 5 kez belediye otobüsü gelmektedir. Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cumhuriyet Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |