|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrı, celal, doğubeyazıt, hüseyin, ilköğretim, kurtuluş, okulu, yardımcı |
![]() |
Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Doğubeyazıt AğrıHüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Hakkında - Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Tanıtım - Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Resimleri - Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu; Kurtuluş İlköğretim Okulu 1963-1964 Eğitim Öğretim Yılında 350 öğrenci ile faaliyete geçmiştir ![]() ![]() 2000 Yılında konferans salonu Bilgisayar sınıfı olarak düzenlenmiştir ![]() ![]() Çift öğretim yapılan okulumuzda 2002/2003 eğitim ve öğretim yılında 9 derslikli ek binanın yapılmasıyla normal öğretime geçilmiştir ![]() ![]() Okulumuzda 2005 Öğretim yılında öğretmen-idare işbirliği ile kütüphane için girişimde bulunulmuş ve emekli Öğretmen (Baş Müfettiş) Sayın Hüseyin Hüsnü TEKIŞIK tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() 20/02/2006 tarihinde okulumuza İngilizce öğretmeninin atanmasından sonra İlçemiz Kaymakamı sayın A ![]() ![]() Bu çalışmalarımız neticesinde İlçemiz Kaymakamı Sayın A ![]() ![]() Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Ağrı Doğubeyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DOĞUBEYAZIT Adı: HÜSEYİN CELAL YARDIMCI KURTULUŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kurtuluş ilköğretim Okulu Telefon Numarası: 4723126050 E-mail Adresi : 588064@meb ![]() ![]() Web Adresi :http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|