Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağrı, celal, doğubeyazıt, hüseyin, ilköğretim, kurtuluş, okulu, yardımcı

Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrı

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrı

Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Hakkında - Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Tanıtım - Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Resimleri - Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu;

Kurtuluş İlköğretim Okulu 1963-1964 Eğitim Öğretim Yılında 350 öğrenci ile faaliyete geçmiştir6 derslik,1 depo,1 konferans salonu,1 müdür odası,1 öğretmenler odası olarak inşa edilmiş olup yığma binadır

2000 Yılında konferans salonu Bilgisayar sınıfı olarak düzenlenmiştir1999 yılına kadar 5 sınıflı ilkokul olarak hizmet vermiş olup 1999/2000 eğitim öğretim yılında normal eğitime geçilmiştir

Çift öğretim yapılan okulumuzda 2002/2003 eğitim ve öğretim yılında 9 derslikli ek binanın yapılmasıyla normal öğretime geçilmiştir Yoğun öğrenci artışı nedeniyle 2004/2005 Eğitim ve Öğretim yılında yapılan müracaatlar sonunda tekrar ikili eğitime geçmiştir

Okulumuzda 2005 Öğretim yılında öğretmen-idare işbirliği ile kütüphane için girişimde bulunulmuş ve emekli Öğretmen (Baş Müfettiş) Sayın Hüseyin Hüsnü TEKIŞIK tarafından yaptırılmıştır Kütüphanemizdeki kitap sayısı şu an 12000 ile sınırlandırılmış olmakla birlikte ilçemiz okullarının tüm öğrencileri faydalanabilmektedir

20/02/2006 tarihinde okulumuza İngilizce öğretmeninin atanmasından sonra İlçemiz Kaymakamı sayın ARauf Ulusoy’un desteği , okulumuz öğretmeninin çabası ve ilçemiz esnaflarının yardımıyla İngilizce sınıfı televizyon,bilgisayar,vcd ve bütün İngilizce materyalleri ile donatılmış, eğitim ve öğretime açılmıştır

Bu çalışmalarımız neticesinde İlçemiz Kaymakamı Sayın ARauf ULUSOY tarafından beş derslik daha yapılarak 2005-2006 öğretim yılında hizmete açılmıştır

Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Ağrı Doğubeyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: HÜSEYİN CELAL YARDIMCI KURTULUŞ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Kurtuluş ilköğretim Okulu

Telefon Numarası: 4723126050

E-mail Adresi : 588064@mebgovtr

Web Adresi :http://wwwhuseyincelalyardimcikurtul usmebk12tr/

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com