![]() |
Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrı
Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Hakkında - Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Tanıtım - Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Resimleri - Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu; Kurtuluş İlköğretim Okulu 1963-1964 Eğitim Öğretim Yılında 350 öğrenci ile faaliyete geçmiştir.6 derslik,1 depo,1 konferans salonu,1 müdür odası,1 öğretmenler odası olarak inşa edilmiş olup yığma binadır. 2000 Yılında konferans salonu Bilgisayar sınıfı olarak düzenlenmiştir.1999 yılına kadar 5 sınıflı ilkokul olarak hizmet vermiş olup 1999/2000 eğitim öğretim yılında normal eğitime geçilmiştir. Çift öğretim yapılan okulumuzda 2002/2003 eğitim ve öğretim yılında 9 derslikli ek binanın yapılmasıyla normal öğretime geçilmiştir. Yoğun öğrenci artışı nedeniyle 2004/2005 Eğitim ve Öğretim yılında yapılan müracaatlar sonunda tekrar ikili eğitime geçmiştir. Okulumuzda 2005 Öğretim yılında öğretmen-idare işbirliği ile kütüphane için girişimde bulunulmuş ve emekli Öğretmen (Baş Müfettiş) Sayın Hüseyin Hüsnü TEKIŞIK tarafından yaptırılmıştır. Kütüphanemizdeki kitap sayısı şu an 12.000 ile sınırlandırılmış olmakla birlikte ilçemiz okullarının tüm öğrencileri faydalanabilmektedir. 20/02/2006 tarihinde okulumuza İngilizce öğretmeninin atanmasından sonra İlçemiz Kaymakamı sayın A.Rauf Ulusoy’un desteği , okulumuz öğretmeninin çabası ve ilçemiz esnaflarının yardımıyla İngilizce sınıfı televizyon,bilgisayar,vcd ve bütün İngilizce materyalleri ile donatılmış, eğitim ve öğretime açılmıştır. Bu çalışmalarımız neticesinde İlçemiz Kaymakamı Sayın A.Rauf ULUSOY tarafından beş derslik daha yapılarak 2005-2006 öğretim yılında hizmete açılmıştır. Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu Ağrı Doğubeyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Hüseyin Celal Yardımcı Kurtuluş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DOĞUBEYAZIT Adı: HÜSEYİN CELAL YARDIMCI KURTULUŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kurtuluş ilköğretim Okulu Telefon Numarası: 4723126050 E-mail Adresi : 588064@meb.gov.tr Web Adresi :http://www.huseyincelalyardimcikurtul us.meb.k12.tr/ Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |