|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, kitapçıoğlu, merkez, okulu, trabzon, zehra |
![]() |
Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Merkez TrabzonZehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: ZEHRA KİTAPÇIOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAÇECİK MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 4623213472 Faks Numarası: 4623266118 Kurumun Misyonu : Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu olarak misyonumuz: • Yaşadığı çevreden hareketle dünyadaki olayları yorumlayabilen, • Kültürel ve etik değerlere önem verebilen, • Nasıl öğreneceğini bilen ve yaşadıkça öğrenen, toplumun gelişimine katkıda bulunan • Bilgi teknolojilerini akılcı kullanabilen, • Kendine güvenen öğrenciler yetiştirmektir ![]() Kurumun Vizyonu: Ülkemizin kalkınmasında etkili rol üstlenen, geleceğe yön veren ve bilginin üretilmesinde önder olan bireyler yetiştirmek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|