![]() |
Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Merkez Trabzon
Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: ZEHRA KİTAPÇIOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAÇECİK MAH. REFİK CESUR CAD. AFFAN SOKAK Telefon Numarası: 4623213472 Faks Numarası: 4623266118 Kurumun Misyonu : Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu olarak misyonumuz: • Yaşadığı çevreden hareketle dünyadaki olayları yorumlayabilen, • Kültürel ve etik değerlere önem verebilen, • Nasıl öğreneceğini bilen ve yaşadıkça öğrenen, toplumun gelişimine katkıda bulunan • Bilgi teknolojilerini akılcı kullanabilen, • Kendine güvenen öğrenciler yetiştirmektir. Kurumun Vizyonu: Ülkemizin kalkınmasında etkili rol üstlenen, geleceğe yön veren ve bilginin üretilmesinde önder olan bireyler yetiştirmek. .meb.gov.tr |