|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| karatay, kilköğretim, konya, okulu, zincirli |
Zincirli K.İlköğretim Okulu Konya Karatay |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zincirli K.İlköğretim Okulu Konya KaratayZincirli İlköğretim Okulu Hakkında - Zincirli İlköğretim Okulu Tanıtım - Zincirli İlköğretim Okulu Resimleri - Zincirli İlköğretim Okulu İletişim Zincirli K ilköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zincirli K ilköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zincirli K ilköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zincirli K ilköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Zincirli K ilköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Zincirli İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okul 1974 yılında açılmış 1990 yılında taşımalı eğitime geçmiş 2003 yılında tekrar eğitim-öğretime geçmiştir Öğrenciler okulda 1 2 ve 3 sınıfa kadar tek öğretmenli üç sınıf bir arada eğitim görmektedir 4 ve 5 Sınıflar taşımalı olarak eğitim görmektedir Zincirli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: ZİNCİRLİ K İLKÖĞRETİM OKULUAdresi: ZİNCİRLİ KÖYÜ Telefon Numarası: Faks Numarası: E-mail Adresi: zincirliioo@gmail com Web Adresi: - Zincirli İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|