![]() |
Zincirli K.İlköğretim Okulu Konya Karatay
Zincirli İlköğretim Okulu Hakkında - Zincirli İlköğretim Okulu Tanıtım - Zincirli İlköğretim Okulu Resimleri - Zincirli İlköğretim Okulu İletişim
Zincirli K.ilköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zincirli K.ilköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zincirli K.ilköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zincirli K.ilköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Zincirli K.ilköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Zincirli İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okul 1974 yılında açılmış.1990 yılında taşımalı eğitime geçmiş.2003 yılında tekrar eğitim-öğretime geçmiştir. Öğrenciler okulda 1. 2. ve 3.sınıfa kadar tek öğretmenli üç sınıf bir arada eğitim görmektedir. 4.ve 5. Sınıflar taşımalı olarak eğitim görmektedir. Zincirli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: ZİNCİRLİ K.İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ZİNCİRLİ KÖYÜ Telefon Numarası: Faks Numarası: E-mail Adresi: zincirliioo@gmail.com Web Adresi: - Zincirli İlköğretim Okulu Resimleri: .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr |