|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alaşehir, bilgileri, delemenler, ilköğretim, manisa, okulu |
![]() |
Delemenler İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Delemenler İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaDelemenler İlköğretim Okulu Hakkında - Delemenler İlköğretim Okulu Tanıtım - Delemenler İlköğretim Okulu Resimleri - Delemenler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Delemenler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Delemenler İlköğretim Okulu ,Manisa?ya bağlı Alaşehir ilçesinin,Delemenler Köyü?nün Ortahan Mahallesi?nde 17 personel ve 1 yardımcı personel ile eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir ![]() Delemenler İlköğretim Okulu 1951 yılında ilkokul olarak açılmış, 1978 yılında açılan orta okulla 1997/1998 öğretim yılında birleşerek ilköğretim okulu adını almıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun eski binası tadilattan geçirilmiş ve şu anda yemekhane olarak kullanılmaktadır ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ DELEMENLER İLKÖĞRETİM OKULU olarak vizyonumuz; öğrencilerimizi,ATATÜRK ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş,çevresinde örnek alınan, ülkemizin geleceğini yönlendirecek,mutlu bireyler olarak yetiştiren,başarılı,lider okul olmaktır ![]() MİSYONUMUZ DELEMENLER İLKÖĞRETİM OKULU olarak misyonumuz;öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını göz önüne alarak çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatıp,paylaşımcı,katılımcı,s orgulayan,araştıran, öz güveni gelişmiş, sürekli kendini yenileyen, geliştiren bireyler yetiştirmektir ![]() Delemenler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: (236) 675 80 03 - 675 80 32 Okulun Faksı: (236) 675 80 03 Okulun Adresi: Delemenler Köyü Ortahan Mahallesi Okulun Web Adresi: http://delemenler ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 392750@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Delemenler İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|