![]() |
Delemenler İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa
Delemenler İlköğretim Okulu Hakkında - Delemenler İlköğretim Okulu Tanıtım - Delemenler İlköğretim Okulu Resimleri - Delemenler İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Delemenler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Delemenler İlköğretim Okulu ,Manisa?ya bağlı Alaşehir ilçesinin,Delemenler Köyü?nün Ortahan Mahallesi?nde 17 personel ve 1 yardımcı personel ile eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Delemenler İlköğretim Okulu 1951 yılında ilkokul olarak açılmış, 1978 yılında açılan orta okulla 1997/1998 öğretim yılında birleşerek ilköğretim okulu adını almıştır.Okulumuz 14.000 metrekare alan üzerine kuruludur.3 bloktan meydana gelmektedir. Okulumuzun eski binası tadilattan geçirilmiş ve şu anda yemekhane olarak kullanılmaktadır.Yeni binamız ise 12 derslikli, 2 idari oda, 1 öğretmenler odası, 3 adet tuvalet ve 1 mutfaktan oluşan 320 metrekarelik bir alana oturmaktadır.Isıtma sistemi kaloriferdir. VİZYONUMUZ DELEMENLER İLKÖĞRETİM OKULU olarak vizyonumuz; öğrencilerimizi,ATATÜRK ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş,çevresinde örnek alınan, ülkemizin geleceğini yönlendirecek,mutlu bireyler olarak yetiştiren,başarılı,lider okul olmaktır. MİSYONUMUZ DELEMENLER İLKÖĞRETİM OKULU olarak misyonumuz;öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını göz önüne alarak çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatıp,paylaşımcı,katılımcı,s orgulayan,araştıran, öz güveni gelişmiş, sürekli kendini yenileyen, geliştiren bireyler yetiştirmektir. Delemenler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: (236) 675 80 03 - 675 80 32 Okulun Faksı: (236) 675 80 03 Okulun Adresi: Delemenler Köyü Ortahan Mahallesi Okulun Web Adresi: http://delemenler.meb.k12.tr/ Okulun E-Posta Adresi: 392750@meb.k12.tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Delemenler İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |