|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, eseler, ilköğretim, kepsut, okulu |
![]() |
Eseler İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eseler İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Kepsut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Eseler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Eseler İlköğretim Okulu Resimleri - Eseler İlköğretim Okulu Hakkında Tarihçemiz İlkokul 1946 yılında açılmış daha sonra 1986-1992’de dört derslikli iki bina yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misyonumuz Vizyonumuz Öğrencilerimizin temel akademik bilgi ve becerilere sahip olmalarının yanında kendisine ve başkalarına değer veren okulu ve öğrenmeyi, bilgiye ulaşma yollarını önemseyen moral ve ahlaki değerlere, sanat ve insanlığa sahip çıkan birey olmaları için çalışıyoruz ![]() ![]() ![]() Düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak ![]() Eseler İlköğretim Okulu Balıkesir Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim B akanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / KEPSUT Adı: ESELER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: EŞELER KÖYÜ Telefon Numarası: 2665871277 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - KEPSUT - Eşeler İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|