![]() |
Eseler İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Kepsut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Eseler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Eseler İlköğretim Okulu Resimleri - Eseler İlköğretim Okulu Hakkında
Tarihçemiz İlkokul 1946 yılında açılmış daha sonra 1986-1992’de dört derslikli iki bina yapılmıştır. 2003 yılında iki derslik bölünerek dörde çıkarılmıştır. 2007 yılında yeni binayla 2 derslik daha faaliyete geçmiştir. Üç binada 9 derslikle hizmet vermektedir. Eşeler İlköğretim Okulu’nda 1 müdür,1 müdür yardımcısı, 13 öğretmen vardır. 100 öğrenci mevcudu bulunmaktadır. Köy halkı ile iyi ilişkiler kurulmuştur Misyonumuz Vizyonumuz Öğrencilerimizin temel akademik bilgi ve becerilere sahip olmalarının yanında kendisine ve başkalarına değer veren okulu ve öğrenmeyi, bilgiye ulaşma yollarını önemseyen moral ve ahlaki değerlere, sanat ve insanlığa sahip çıkan birey olmaları için çalışıyoruz. Biz öğrencilerimizin sağlıklı ve dengeli gelişmelerini sağlamak ve onları 21.Yüzyılın değişen, gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilerle donatmak için,onları gerçek hayatla kucaklaştırıp bulundukları ortamdan haz duymalarını sağlamaktır. Düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak. Eseler İlköğretim Okulu Balıkesir Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Eseler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Eseler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Eseler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Eseler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim B akanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / KEPSUT Adı: ESELER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: EŞELER KÖYÜ Telefon Numarası: 2665871277 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - KEPSUT - Eşeler İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |