|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, kabaklı, merkez, okulu |
![]() |
Kabaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kabaklı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kabaklı İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Kabaklı İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun Tarihçesi OKULUMUZUN ADI: Kabaklı İlköğretim Okulu ADRESİ : Merkez kabaklı İlköğretim okulu / BALIKESİR TELEFON NO : 266-2648921 MÜDÜR YETKİLİ ÖĞRETMEN : SİBEL AKYILMAZ ATEŞ ![]() Öğretime Başlama Tarihi: 1939 yılı KABAKLI İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ Kabaklı Köyü halkı ,1939 yılında köy halkından Halil ACAR’a ait samanlık olarak kullanılan bina ile arsasını satın alarak ,burasını tek derslikli okul haline getirmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Kabaklı köyünde beş sınıf uygulamasına 01 ![]() ![]() ![]() ![]() 1961 yılında devlet vatandaş işbirliği ile iki derslik ,bir öğretmen odası ,bir salon ve bir öğretmen lojmanından oluşan kargir yapıda planlı okul inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() 4306 sayılı kanun ile kesintisiz eğitime geçilince okulun adı Kabaklı İlköğretim Okulu olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun norm kadrosu 3 (Üç) + 1 (Bir )olup birleştirilmiş sınıflarda eğitim yapılmaktadır ![]() ![]() Okulumuzun bahçesi 2005-2006 Eğitim Öğretim Yılında asfalt yapıldı ![]() ![]() Okulumuzda bulunan Atatürk Büstüne çevre düzenlemesi yapıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında tavan, taban değiştirildi ![]() ![]() ![]() Aldığı ödüller 1- Yeşil Okullar Yarışmasında Çevre bakanlığı tarafında ‘’ÇEVRE BERATI’’ Verilmiştir ![]() ![]() 2-200-2001 öğretim yılında denetimler sonucunda Eğitim Bölgesi / Yerleşim alanında en başarılı kurum olarak belirlenmiş ve 21 ![]() ![]() ![]() 3-04 ![]() ![]() ![]() 4-12 ![]() ![]() ![]() ![]() 1939 ile 2010 yılları arasında toplam 64 öğretmen görev yapmış, 778 öğrenci mezun olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: KABAKLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Merkez Kabakli Köyü Balikesir Telefon Numarası: 2662648921 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Kabaklı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|