Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, kabaklı, merkez, okulu

Kabaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kabaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kabaklı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kabaklı İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Kabaklı İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuzun Tarihçesi

OKULUMUZUN ADI: Kabaklı İlköğretim Okulu
ADRESİ : Merkez kabaklı İlköğretim okulu / BALIKESİR
TELEFON NO : 266-2648921
MÜDÜR YETKİLİ ÖĞRETMEN : SİBEL AKYILMAZ ATEŞ

Öğretime Başlama Tarihi: 1939 yılı
KABAKLI İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ
Kabaklı Köyü halkı ,1939 yılında köy halkından Halil ACAR’a ait samanlık olarak kullanılan bina ile arsasını satın alarak ,burasını tek derslikli okul haline getirmiştir İlk açıldığı yıl okula 14 kız ,27 erkek olmal üzere toplam 41 öğrenci kayıt edilmiştirOkulda eğitim öğretim faaliyetlerinde görev alan ilk eğitmen Raşit ŞAT olmuştur1942 yılında okulda göreve köy halkından eğitmen Celil KARA getirilmiştir
Kabaklı köyünde beş sınıf uygulamasına 0110 1951 tarihinde başlanmıştır1952-1958 yılları arasında Hacı Bahattin Keşkek’ e ait çiftlik evinde geçici bir derslik açılarak eğitim öğretim iki derslikli sürdürülmüştür
1961 yılında devlet vatandaş işbirliği ile iki derslik ,bir öğretmen odası ,bir salon ve bir öğretmen lojmanından oluşan kargir yapıda planlı okul inşa edilmiştir 26091961 yılında eğitim öğretime açılmıştır

4306 sayılı kanun ile kesintisiz eğitime geçilince okulun adı Kabaklı İlköğretim Okulu olmuştur 6 7 8 sınıflar taşımalı olarak General Kemal Balıkesir İlköğretim Okulu’na taşınmaktadır
Okulumuzun norm kadrosu 3 (Üç) + 1 (Bir )olup birleştirilmiş sınıflarda eğitim yapılmaktadır 2005-2006 Eğitim –Öğretim döneminde okulumuzda anasınıfı açılmıştır
Okulumuzun bahçesi 2005-2006 Eğitim Öğretim Yılında asfalt yapıldı2007-2008 döneminde Yeni tuvaletlerimiz ve odun kömür depomuz kullanılmaya başlanmıştır
Okulumuzda bulunan Atatürk Büstüne çevre düzenlemesi yapıldıÇeşmemizin yüzeyi fayans ile kaplandı2 3 sınıf girişi yağmur almaması için PVC balkon yapıldı 2008-2009 döneminde Ulaştırma Bakanlığı tarafından 5 adet bilgisayar ve masası yazıcı bağışlandı Sınıflarımızda İnternet bağlantısı vardırOkulumuz sınıflarının tahtası boya gerektirmeyen tahtalarla değiştirimiştir
Okulumuz 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında tavan, taban değiştirildi Çatı onarıldı Pencereler pvc yapıldıElektrik tesisatı yenilendi
Aldığı ödüller 1- Yeşil Okullar Yarışmasında Çevre bakanlığı tarafında ‘’ÇEVRE BERATI’’
Verilmiştir

2-200-2001 öğretim yılında denetimler sonucunda Eğitim Bölgesi / Yerleşim alanında en başarılı kurum olarak belirlenmiş ve 21092001 tarih ve 4 No lu BAŞARI BELGESİ verilmiştir
3-04012008 yılında yapılan denetimler sonucunda Okulumuz BEYAZ BAYRAK almaya hak kazanmıştır
4-12012010 yılında okulumuz yapılan denetimler sonucunda Okulumuz II BEYAZ BAYRAK almaya hak kazanmıştır
1939 ile 2010 yılları arasında toplam 64 öğretmen görev yapmış, 778 öğrenci mezun olmuştur Kabaklı İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kabaklı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kabaklı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kabaklı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kabaklı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: KABAKLI İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Merkez Kabakli Köyü Balikesir

Telefon Numarası: 2662648921

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Kabaklı İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com