Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
artunç, bilgileri, ilköğretim, isa, manisa, merkez, okulu, üzümcüler

Üzümcüler İsa Artunç İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üzümcüler İsa Artunç İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Üzümcüler İsa Artunç İlköğretim Okulu Hakkında - Üzümcüler İsa Artunç İlköğretim Okulu Tanıtım - Üzümcüler İsa Artunç İlköğretim Okulu Resimleri - Üzümcüler İsa Artunç İlköğretim Okulu İletişim

Üzümcüler İsa Artunç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Manisa’ daki en eski okullardan biri olan okulumuzun geçmişi 19 yüzyıla uzanmaktadır 1923 yılında iki sınıflı bir Türk mektebi haline getirilmiştir İlk öğretmenler Hatice isimlerinde iki bayandır 1924 yılında Köy Yatılı Mektebi olmuş ve iki sınıf daha eklenmiş ancak 1 yıl sonra Mevlevî Tekkesine nakledilince 1925 yılında “Malta Muhtelif Mektebi” (Malta Karma Okulu) adıyla faaliyetine devam etmiştir

1927 yılına gelindiğinde ise, civarında okul bulunmayan Malta Muhtelif Mektebi adını alarak 3 yıl bu isimle anılmış ve ardından Ahmet Mithat Efendi İlkokulu olarak değiştirilmiştir

20 Şubat 1960 tarihinde zamanın Manisa Valisi Enver SAATÇIGİL’ in gayretleri ile üzüm üreticilerinden kilo başına alınan birer kuruşluk bağışlarla mevcut binanın temeli atılmış ve 1960 / 1961 Eğitim-Öğretim yılında ismi ÜZÜMCÜLER İLKOKULU olarak değiştirilmiştir

2008 yılında hayırsever iş adamı İsa ARTUNÇ tarafından 12 derslikli ek bina yaptırılarak, okulun 22 derslikli olması sağlandı Ek bina 2008 / 2009 Eğitim-Öğretim yılında kullanılmaya başlanarak ikili öğretimden normal öğretime geçilmiştir 22 Ağustos 2008 tarihinde valilik oluru ile okulun adı ÜZÜMCÜLER İSA ARTUNÇ İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir Halen bu isimle hizmet vermektedir

Üzümcüler İsa Artunç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (236) 231 10 04
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Tevfikiye Mah Tevfikiye Cad No:90
Okulun Web Adresi: http://uzumculerisaartunciomebk12t r/
Okulun E-Posta Adresi: iletisim@uzumculerilkogretimk 12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Üzümcüler İsa Artunç İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com