![]() |
Düşlerde Ararım Seni |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Düşlerde Ararım SeniDüşlerde Ararım Seni İçimdeki sen diyen,sessiz çığlıkları Susturabilsem ![]() ![]() Ama susturamıyorum ![]() ![]() Düş'lerim var benim ![]() ![]() Yeniden düşlerime sarılıyorum ![]() ![]() Düş'lere bile razıyım ![]() Yer ki; sen orda kal, öyle veya böyle Son nefesime kadar orda kal! Züğürt tesellisi olsa da Düşlerde seni yaşamak Olsun yüreğim buna da katlanacak ![]() Bak yine sen ve ben Yağmurun cama vuran bir damlası bile Seni bana getirdi ![]() ![]() Düşlerle pencereme her gelişinde, Hükümsüz her kelime, yerini buluyor sessizce Sevgi; budur dercesine, alfabesini öğretiyor Hükümsüz, yitik kelimelerime ![]() Hüznümü buluyor sessizler girdabında ![]() Suskun diller ses oluyor, Ruhumun mahzeninde ki karanlıklara Düşlerimin Harika Düşer Kumpanyası kuruluyor Yıldızlar örtü oluyor,çadir yerine üzerimize ![]() ![]() Özlemlerin kor kor olduğu bir saatte Bir şarkı çalınıyor eskilerden Bu şarkı sizin olsun der misali ![]() ![]() O sözler, melodi geliyor kulağıma İnce ince düş'üme dokunuyor ezgileriyle ![]() ![]() Gözlerin gözlerimle buluşuyor ![]() ![]() Şarkıyı söylüyoruz birlikde ![]() ![]() Yağmurun sesine bak Aşka davet ediyor Cama vuran her damla ![]() ![]() Derken; Hüzün yağmurlarında, birlikde ıslanıyoruz Gözyaşlarımız karışıyor yağmurun damlasına Yüreklerimize su oluyor damla damla Sarı hüznüm olsan da ![]() ![]() Birde de şu birden yok olman, olmasa Bak şimdi; Şimdi ![]() ![]() Yüreğimin cebinde senden kalan kelimelerim Senden asla vazgeçmeyeceğim sözlerim Dayanması güç bir durum Senli düşlerden kopmak ![]() ![]() Düşler de bile vedalar bu kadar zorken Nasıl bitmesini isterim ki ![]() Yeni bir düş oyununa kadar Hoşçakal sevdiğim ![]() "alinti"
|