![]() |
Düşlerde Ararım Seni
Düşlerde Ararım Seni İçimdeki sen diyen,sessiz çığlıkları Susturabilsem.. Ama susturamıyorum.. Düş'lerim var benim.. Yeniden düşlerime sarılıyorum.. Düş'lere bile razıyım. Yer ki; sen orda kal, öyle veya böyle Son nefesime kadar orda kal! Züğürt tesellisi olsa da Düşlerde seni yaşamak Olsun yüreğim buna da katlanacak. Bak yine sen ve ben Yağmurun cama vuran bir damlası bile Seni bana getirdi. Sarı hüzün bulutlarıyla. Düşlerle pencereme her gelişinde, Hükümsüz her kelime, yerini buluyor sessizce Sevgi; budur dercesine, alfabesini öğretiyor Hükümsüz, yitik kelimelerime. Hüznümü buluyor sessizler girdabında. Suskun diller ses oluyor, Ruhumun mahzeninde ki karanlıklara Düşlerimin Harika Düşer Kumpanyası kuruluyor Yıldızlar örtü oluyor,çadir yerine üzerimize.. Özlemlerin kor kor olduğu bir saatte Bir şarkı çalınıyor eskilerden Bu şarkı sizin olsun der misali.. O sözler, melodi geliyor kulağıma İnce ince düş'üme dokunuyor ezgileriyle.. Gözlerin gözlerimle buluşuyor.. Şarkıyı söylüyoruz birlikde.. Yağmurun sesine bak Aşka davet ediyor Cama vuran her damla.. Derken; Hüzün yağmurlarında, birlikde ıslanıyoruz Gözyaşlarımız karışıyor yağmurun damlasına Yüreklerimize su oluyor damla damla Sarı hüznüm olsan da.. Birde de şu birden yok olman, olmasa Bak şimdi; Şimdi.. Yüreğimin cebinde senden kalan kelimelerim Senden asla vazgeçmeyeceğim sözlerim Dayanması güç bir durum Senli düşlerden kopmak.. Düşler de bile vedalar bu kadar zorken Nasıl bitmesini isterim ki. Yeni bir düş oyununa kadar Hoşçakal sevdiğim. "alinti" |