![]() |
Bana Sevmeyi Anlat |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() Bana Sevmeyi AnlatAşkta; diğer birçok şeyde olduğu gibi “Ustalık - Çıraklık” ilişkisine ters bir durum var
![]() ![]() ![]() “Ne kadar çok seversen, o kadar iyi âşık olmuyorsun ![]() ![]() ![]() Kim bilir, “Beni bu sevdalar bitirdi” diyen şairin isyanı da o yöndedir belki ![]() ![]() ![]() Kalbin ardına kadar açık kapısından her geçene bir şeyler sununca; sonradan gelene az ve kötü tarafı kalıyor ![]() ![]() ![]() Bana katılır mısınız bilmem ![]() ![]() ![]() Hayattaki birçok şeyde, “Çok tekrar” insanı usta yaparken, aşkta en usta kişiler, “Az ve öz sevmişler” oluyor ![]() ![]() ![]() Her buluşmada yeni bir şey öğrendiğimi, her ayrılıkta acıya biraz daha dayanıklı olduğumu düşünürken, “Orta yaş”ın olgunluğu kulağıma başka şeyler fısıldıyor artık ![]() ![]() ![]() Beni “Kalbimin mi, gözümün mü, aklımın mı” cazip kıldığı belli olmayan bu sevdalar tüketti ![]() ![]() ![]() xxx Her gelen bizden bir şeyler götürür, biz her gittiğimizden bir şeyler koparırız ![]() ![]() ![]() Her sayfası ayrı renklerden, ayrı kalemlerden yazılmış, ayrı dudakların söylediği "Seni seviyorum"ları duyarız ![]() ![]() ![]() Bir sonrakine daha donanımlı olmak yerine, daha titrek gitmemizin sebebi budur ![]() ![]() ![]() Terkedişler, daha büyük yüreklere göç edişler, o günün egolarına birer saraydı belki ![]() ![]() ![]() Ama artık eminim ki; bir sonraki acının gecekondusunda güçsüz kıvranışlarımız bundandır ![]() ![]() ![]() Yüreğini pek nadasa bırakmayan bir hayatın ortasında bu “Kalp itirafının” faydası olur mu bilmem ![]() ![]() ![]() Ama kendimle savaşım ve duygularımla verdiğim o sayılı mücadeleden çıkardığım sonuç bu ![]() ![]() ![]() Xxx Artık bir gece vakti; adlarını bile hatırlamadığın sayısız “Yürek erozyonunun” ardından âşık olmaktan utanır hale geldiğini görürsün ![]() “Asil” dediğin, “Kutsal” dediğin kalbini kaplayan o yüce örtü; sıradan bir bez parçası haline gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet bir gece vaktidir; bir rüyadan uyanır ve bir daha uyuyamazsın ![]() ![]() ![]() Huzur dolu, mutluluk dolu, içinde taşıdığın o sonsuz sevginin gıdım gıdım gitmesini buğulu gözlerle anarken, artık demir kapıların arkasından yüreğine sızan güneşin sıcaklığını hissetmez olursun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Biz çok kişiydik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama gerçekte biz üç kişiydik; “Yalnızlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Bana Sevmeyi Anlat |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Bana Sevmeyi Anlatbu başlık bna "bana esmeyi anlat; bana sevmeyi anlat;bana esmeyi anlat;esip geçmeyi anlat" hatırlattı ![]() ![]() gzl bi paylaşım tşklr ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bana Sevmeyi Anlat |
![]() |
![]() |
#3 |
jasmine
|
![]() Cevap : Bana Sevmeyi Anlatpaylaşımın için tşkler hayalet ![]() ![]() ![]()
|