Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlat, sevmeyi

Bana Sevmeyi Anlat

Eski 06-29-2008   #1
hayalet

Bana Sevmeyi Anlat

Aşkta; diğer birçok şeyde olduğu gibi “Ustalık - Çıraklık” ilişkisine ters bir durum var
“Ne kadar çok seversen, o kadar iyi âşık olmuyorsun
Kim bilir, “Beni bu sevdalar bitirdi” diyen şairin isyanı da o yöndedir belki

Kalbin ardına kadar açık kapısından her geçene bir şeyler sununca; sonradan gelene az ve kötü tarafı kalıyor
Bana katılır mısınız bilmem
Hayattaki birçok şeyde, “Çok tekrar” insanı usta yaparken, aşkta en usta kişiler, “Az ve öz sevmişler” oluyor
Her buluşmada yeni bir şey öğrendiğimi, her ayrılıkta acıya biraz daha dayanıklı olduğumu düşünürken, “Orta yaş”ın olgunluğu kulağıma başka şeyler fısıldıyor artık
Beni “Kalbimin mi, gözümün mü, aklımın mı” cazip kıldığı belli olmayan bu sevdalar tüketti

xxx
Her gelen bizden bir şeyler götürür, biz her gittiğimizden bir şeyler koparırız
Her sayfası ayrı renklerden, ayrı kalemlerden yazılmış, ayrı dudakların söylediği "Seni seviyorum"ları duyarız
Bir sonrakine daha donanımlı olmak yerine, daha titrek gitmemizin sebebi budur
Terkedişler, daha büyük yüreklere göç edişler, o günün egolarına birer saraydı belki
Ama artık eminim ki; bir sonraki acının gecekondusunda güçsüz kıvranışlarımız bundandır
Yüreğini pek nadasa bırakmayan bir hayatın ortasında bu “Kalp itirafının” faydası olur mu bilmem
Ama kendimle savaşım ve duygularımla verdiğim o sayılı mücadeleden çıkardığım sonuç bu
Xxx
Artık bir gece vakti; adlarını bile hatırlamadığın sayısız “Yürek erozyonunun” ardından âşık olmaktan utanır hale geldiğini görürsün
“Asil” dediğin, “Kutsal” dediğin kalbini kaplayan o yüce örtü; sıradan bir bez parçası haline gelir
Ve seni tımar etmek için yarışan o sihirli eller; artık kendi kendine kabuk bağlamaya terk etmiştir yetişemediğin yaralarını
Evet bir gece vaktidir; bir rüyadan uyanır ve bir daha uyuyamazsın
Huzur dolu, mutluluk dolu, içinde taşıdığın o sonsuz sevginin gıdım gıdım gitmesini buğulu gözlerle anarken, artık demir kapıların arkasından yüreğine sızan güneşin sıcaklığını hissetmez olursun
Ve amatör bir şairin dizeleri takılır dudağına
“Biz çok kişiydik Biz on kişiydik
Ama gerçekte biz üç kişiydik;
“Yalnızlık Yalnızlık Ve ben

alıntı

Cevap : Bana Sevmeyi Anlat

Eski 06-29-2008   #2
gothicc_girll26

bu başlık bna "bana esmeyi anlat; bana sevmeyi anlat;bana esmeyi anlat;esip geçmeyi anlat" hatırlattı
gzl bi paylaşım tşklr

işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde

|__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan__|
'seLin_
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-29-2008   #3
jasmine

paylaşımın için tşkler hayalet

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com