![]() |
Yokluk Denizinden Yardım Çağrısı |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yokluk Denizinden Yardım ÇağrısıGözlerindi benim dermansız dertlerime çare ![]() Aslında eriyordum bakarken ama yinede alamıyordum gözlerimi ![]() Çünkü bu erimekti benim çarem ![]() Sende eriyip kendimi seninle bulmaktı ![]() Buzun eriyip suyla bütünleşmesi ve yekvücut olmasıydı ![]() Ve anlam kazanmasıydı belkide ![]() Ve sesin evet o sesin yokmuydu senden en çok haber veren bana, hani duyunca tutulup kaldığım ![]() ![]() ![]() Derdinya neden susuyorsun diye; sesini duyunca, sen konuşunca anlamsızdı kelimeler, susmaktı en güzeli ![]() Şimdi susmaklığında anlamı yok! Ve dert çok derman yok! Parıldayan gözlerin yok! Gamzeli gülüşün yok! Ne sesin ne nefesin yok! Ruhumun Emeli yok! Emelim yok! Ve bu sensizlikten ibaret; fırtınalı, karanlıklı ve çok soğuk yokluk denizinde, giderek uzaklaşırken senin serin sahilinden, yalnız kalmış eski bir sandal gibiyim artık sağa sola savrulan ![]() Ama ne kadar savrulsamda biliyorum ki gömülmek muhakkak, kurtulmak çok zor bu derin ve acımasız sulardan ![]() Artık çok korkuyorum boğulmaktan ve karanlıktan ![]() Gel kurtar beni ne olur ![]() Fenerim ol, ışığım ol bırakma beni ![]() Bırakma ne olur ![]() ![]() ![]() Alıntı
|