![]() |
Manken Ahu Yağtu'nun Beslenme Sırları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Manken Ahu Yağtu'nun Beslenme Sırlarıahu yağtu'nun beslenme sırları - modeller nasıl ince kalıyor -diyet listesi Podyumların başarılı isimlerinden Ahu Yağtu'nun beslenme sırları ![]() ![]() ![]() Kilo: 50 kg ![]() ![]() ![]() Asla yemem dediği: Sakatat ![]() Yemeden yapamadığı: Çikolata ve makarna ![]() En kötü beslenme alışkanlığı: Alkol sonrası yemek yemek ![]() Sigara: Kullanmıyorum ![]() Alkol: Çok az ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuz - şeker: Hiç kullanmam ![]() Sağlıklı beslenmek adına: Aşırı yağlı besinler tüketmekten kaçınırım ![]() Diyet: Yapmıyorum ![]() Spor: Cardio çalışıyorum ve pilates yapıyorum ![]() Sağlıklı beslenmek adına: Bol sebze ve meyve tüketilmeli, ayrıca sık sık su içmeli ![]() Gece geç saatte acıktığında ne yiyor: Mantı ya da tost yerim ![]() ![]() Diyet hapları hakkında ne düşünüyor: Son derece sağlıksız buluyorum ![]() Sağlıklı beslenmek adına doğru bilinen en büyük yanlış: Aç kalmak ![]() Zayıflamak uğruna yapılan en büyük çılgınlık: Kusmak ![]() Kalori ya da porsiyon hesabı yapıyor mu: Hayatım boyunca ikisini de hiç yapmadım ![]() Buzdolabından eksik etmedikleri: Yoğurt, süt, peynir, yumurta ![]() Morali bozuk olduğunda daha az mı yiyor yoksa daha çok mu: Daha az tabii ki ![]() |
![]() |
![]() |
|