![]() |
Manken Ahu Yağtu'nun Beslenme Sırları
ahu yağtu'nun beslenme sırları - modeller nasıl ince kalıyor -diyet listesi
Podyumların başarılı isimlerinden Ahu Yağtu'nun beslenme sırları... Kilo: 50 kg. Boy: 1.75 cm. Beden: 34-36 Asla yemem dediği: Sakatat. Yemeden yapamadığı: Çikolata ve makarna. En kötü beslenme alışkanlığı: Alkol sonrası yemek yemek. Sigara: Kullanmıyorum. Alkol: Çok az... O da sosyal ortamlarda... Tuz - şeker: Hiç kullanmam. Sağlıklı beslenmek adına: Aşırı yağlı besinler tüketmekten kaçınırım. Diyet: Yapmıyorum. Spor: Cardio çalışıyorum ve pilates yapıyorum. Sağlıklı beslenmek adına: Bol sebze ve meyve tüketilmeli, ayrıca sık sık su içmeli. Gece geç saatte acıktığında ne yiyor: Mantı ya da tost yerim. Açlık dereceme bağlı tantuni ya da pide de yiyebilirim. Diyet hapları hakkında ne düşünüyor: Son derece sağlıksız buluyorum. Sağlıklı beslenmek adına doğru bilinen en büyük yanlış: Aç kalmak. Zayıflamak uğruna yapılan en büyük çılgınlık: Kusmak. Kalori ya da porsiyon hesabı yapıyor mu: Hayatım boyunca ikisini de hiç yapmadım. Buzdolabından eksik etmedikleri: Yoğurt, süt, peynir, yumurta. Morali bozuk olduğunda daha az mı yiyor yoksa daha çok mu: Daha az tabii ki. |