![]() |
Özlemek Gerekir.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Özlemek Gerekir..![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbimde bir sızı bazen, Anlatılması mümkün olmayan Bir heyecan Ve bir tutku, Bu içimde var olan ![]() Bazen fırtınalar koparan Deniz ortasında kalan kalbimde Bazen sessiz bir göl misali aksine ![]() Anılar aklımda kalan Ve yeni hayaller Düşüncelerime ışık tutan ![]() Rüyalar bile yaşanılası Hayatta yaşanılacak olan Onca gerçeğin aksine ![]() Güller yerini terk ederken Kardelenlere ![]() ![]() ![]() Bir kartanesi olmak dileğim Aşkım uğruna erimek için Sevda bahçelerinde ![]() Bir kraliçe teslim almış Karanlığın yerini Görmeyen gözlerimde, Kan değil sevgi taneleri Yanan kalbimde, Tenimde ateşi kavruluyorum Soğuk bile çaresiz Bu derdi tesellide ![]() Tek hatırladığım ismi sevdanın, Beynim esaretinde unutkanlığın ![]() Adım aşık olmuş aylar önce ![]() Düşünmek bir uğraş, Sonsuza dek sürecek belki de ![]() Anlayamaz beni niceleri; Kelimeler anlamsız gelir ![]() Bu duyguyu anlamak için Özlemek gerekir ![]() ![]() ![]() Ve ben özlemin ta kendisi oldum ![]() Kavuşmak tek dileğim Sevgiye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Özlemek Gerekir.. |
![]() |
![]() |
#2 |
djdem
|
![]() Cevap : Özlemek Gerekir..canım bu gün döktürdün valla çok beğendim :D teşekkürler ben özlemin ta kendisi oldum ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Özlemek Gerekir..Rüyalar bile yaşanılası Hayatta yaşanılacak olan Onca gerçeğin aksine ![]() çoq gzldi cnm tşklr
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Özlemek Gerekir..:)) teşekkürler canım beğenmene sevindim:) Okuyan gözlerine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kezban
|
![]() Cevap : Özlemek Gerekir..Tek hatırladığım ismi sevdanın, Beynim esaretinde unutkanlığın süper,süper ötesi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Özlemek Gerekir..Teşekkürler sevgili kezban seninde okuyan gözlerine sağlık canım |
![]() |
![]() |
|