![]() |
Özlemek Gerekir..
http://img212.imageshack.us/img212/9...4239606nc2.gif ... ÖZLEMEK GEREKiR... Kalbimde bir sızı bazen, Anlatılması mümkün olmayan Bir heyecan Ve bir tutku, Bu içimde var olan. Bazen fırtınalar koparan Deniz ortasında kalan kalbimde Bazen sessiz bir göl misali aksine. Anılar aklımda kalan Ve yeni hayaller Düşüncelerime ışık tutan. Rüyalar bile yaşanılası Hayatta yaşanılacak olan Onca gerçeğin aksine. Güller yerini terk ederken Kardelenlere... Bir kartanesi olmak dileğim Aşkım uğruna erimek için Sevda bahçelerinde. Bir kraliçe teslim almış Karanlığın yerini Görmeyen gözlerimde, Kan değil sevgi taneleri Yanan kalbimde, Tenimde ateşi kavruluyorum Soğuk bile çaresiz Bu derdi tesellide. Tek hatırladığım ismi sevdanın, Beynim esaretinde unutkanlığın. Adım aşık olmuş aylar önce. Düşünmek bir uğraş, Sonsuza dek sürecek belki de. Anlayamaz beni niceleri; Kelimeler anlamsız gelir. Bu duyguyu anlamak için Özlemek gerekir... Ve ben özlemin ta kendisi oldum.! Kavuşmak tek dileğim Sevgiye... Sevgiliye... alıntı |
Cevap : Özlemek Gerekir..
canım bu gün döktürdün valla çok beğendim :D
teşekkürler ben özlemin ta kendisi oldum.! |
Rüyalar bile yaşanılası
Hayatta yaşanılacak olan Onca gerçeğin aksine. çoq gzldi cnm tşklr |
:)) teşekkürler canım beğenmene sevindim:)
Okuyan gözlerine sağlık |
Tek hatırladığım ismi sevdanın,
Beynim esaretinde unutkanlığın süper,süper ötesi.ellerine sağlık |
Teşekkürler sevgili kezban seninde okuyan gözlerine sağlık canım
|