![]() |
İşte Yasaklanan Klip!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() İşte Yasaklanan Klip!!!!Rtük yasakladı: Gençlerin ruh sağlığını bozar! RTÜK yetkilileri, iki gay'in rol aldığı, ayrıca bazı seks oyuncaklarının kullanıldığı 'Hipnoz' klibini, 'gençlerin ruh sağlığını bozar' gerekçesiyle yasakladı ![]() Yayınlanması sakıncalı Hande Yener'in çekimlerini birkaç gün önce tamamladığı 'Hipnoz' adlı klibi, daha ilk günden RTÜK engeline takıldı ![]() ![]() ![]() Risk konusunda onu uyardım Sürpriz gelişme üzerine Hande Yener'in yapımcısı Erol Köse şu açıklamayı yaptı: 'Bu çalışmada yönetmenlik yapan Kemal Doğulu'yu klibin çok riskli olduğu konusunda uyarmış, bazı revizyonlar yapmaları gerektiğini belirtmiştim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İşte Yasaklanan Klip!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
seyito
|
![]() Cevap : İşte Yasaklanan Klip!!!!bazen insanlar sapıta biliyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
sıradışı
|
![]() Cevap : İşte Yasaklanan Klip!!!!ellerine sağlık iyi yapmışlar:) ![]() ![]() çocuklar bir sünger gibidir ![]() ![]() konu için teşekkürrler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
su perisi
|
![]() Cevap : İşte Yasaklanan Klip!!!!Zaten kadının ne kadar bozuk olduğunu cümle alem biliyor artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
sıradışı
|
![]() Cevap : İşte Yasaklanan Klip!!!!sana katılmaktan kendimi alamıyorum sevgili su perisi:) tekrar teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
suskun
|
![]() Cevap : İşte Yasaklanan Klip!!!!Hande yeneri oldum olası sevmemişimdir ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
su perisi
|
![]() Cevap : İşte Yasaklanan Klip!!!!Iyykkkkk aynen suskun, okuyan gözlerinizi seveyim emi sizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
*Lejyoner*
|
![]() Cevap : İşte Yasaklanan Klip!!!!Bu kadını bende sevmem, bu nasıl bir klip şekli, normal insan kalmadımı ki gay leri oynatıyor pislik kadın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
kezban
|
![]() Cevap : İşte Yasaklanan Klip!!!!sapıtmıs bu kadın ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
su perisi
|
![]() Cevap : İşte Yasaklanan Klip!!!!Bencede Sevgili Kezban ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
b3Güm
|
![]() Cevap : İşte Yasaklanan Klip!!!!iyi olmuş valla artık insarlarda utanma die bi duygu da kalmadı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|