ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güncel Haber Merkezi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=389)
-   -   İşte Yasaklanan Klip!!!! (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=48718)

su perisi 06-19-2008 11:07 AM

İşte Yasaklanan Klip!!!!

Rtük yasakladı: Gençlerin ruh sağlığını bozar!

RTÜK yetkilileri, iki gay'in rol aldığı, ayrıca bazı seks oyuncaklarının kullanıldığı 'Hipnoz' klibini, 'gençlerin ruh sağlığını bozar' gerekçesiyle yasakladı.

Yayınlanması sakıncalı

Hande Yener'in çekimlerini birkaç gün önce tamamladığı 'Hipnoz' adlı klibi, daha ilk günden RTÜK engeline takıldı. İki gay'in rol aldığı, bazı seks oyuncaklarının kullanıldığı klibi izleyen RTÜK görevlileri, 'Klipteki sada-mozo görüntüler gençlerin ve çocukların ruh sağlığına zararlı. Yayınlanması sakıncalı' diyerek, çalışmanın televizyonlarda gösterilmesini yasakladı.

Risk konusunda onu uyardım

Sürpriz gelişme üzerine Hande Yener'in yapımcısı Erol Köse şu açıklamayı yaptı: 'Bu çalışmada yönetmenlik yapan Kemal Doğulu'yu klibin çok riskli olduğu konusunda uyarmış, bazı revizyonlar yapmaları gerektiğini belirtmiştim. Klip çekimindeki görüntüler RTÜK görevlileri tarafından izlendikten sonra, komisyon sonucunu sanatçıma ilettim. Ben de üzgün ve şaşkınım.'

seyito 06-19-2008 02:46 PM

Cevap : İşte Yasaklanan Klip!!!!

bazen insanlar sapıta biliyor .saçmalığa bak iki gay .neyse allah allah diyeceğim.

sıradışı 06-19-2008 02:58 PM

ellerine sağlık iyi yapmışlar:). avrupa kültürü gibi batağa girmek istemiyorsak bu tür yayınların yasaklanması lazım.
çocuklar bir sünger gibidir. herşeyi küçük yaşta su gibi emerler ne olduğuna bakmadan.
konu için teşekkürrler

su perisi 06-19-2008 03:10 PM

Zaten kadının ne kadar bozuk olduğunu cümle alem biliyor artık. Bu kadının özel hayatıda bundan farksız zaten... Bence bu kadına hayat boyu yasak gelmeli......

sıradışı 06-19-2008 03:11 PM

sana katılmaktan kendimi alamıyorum sevgili su perisi:)
tekrar teşekkürler

suskun 06-19-2008 03:13 PM

Hande yeneri oldum olası sevmemişimdir....

su perisi 06-19-2008 03:18 PM

Iyykkkkk aynen suskun, okuyan gözlerinizi seveyim emi sizin. İyi forumlar.....

*Lejyoner* 06-24-2008 10:07 AM

Bu kadını bende sevmem, bu nasıl bir klip şekli, normal insan kalmadımı ki gay leri oynatıyor pislik kadın.

kezban 06-24-2008 10:41 AM

sapıtmıs bu kadın.kemal doguluyla beraber olduktan sonra iyice sapıttı.e bir insan erol köse ve kemal dogulu ikilisi arasında kalınca böyle oluyor demekki.amacları,fikirsiz düşüncesiz,saman gibi yasayan genclik.ama iyiki rtürk var diyesim geldi okudugumdaa:D

su perisi 06-24-2008 11:04 AM

Bencede Sevgili Kezban.....

b3Güm 06-24-2008 04:24 PM

iyi olmuş valla artık insarlarda utanma die bi duygu da kalmadı ..yasık