![]() |
Sana Hiç Bir Şey Yazıyorum Şimdi |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() Sana Hiç Bir Şey Yazıyorum Şimdisana hiç
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hiçbir yere gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üzgünüm sonu yasaklı heveslere kurban ettim seni ![]() ![]() ![]() sana hiçlerimi yazıyorum ![]() ![]() ![]() dünlerimden gelip vicdanımın sessizliğinde sancıyan leş kokulu umutların yakarışlarına inat ![]() ![]() ![]() sığınağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ya sen olmalıydın ya da hiç birşey ![]() ![]() ![]() gözlerini keşfediyorum yeniden yağmur içlerinde ağlamaklı sevişirken ve sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dilleri mühürlü haykırışların vakitsiz intaharları saklı hep ben yanımda sağır sevdaların vurdumduymaz yakarışları sensiz bir rüzgar soluğumda ![]() ![]() sana hiçlerimi yazıyorum ![]() ![]() ![]() tabiri bir sevda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen sevmeyi bilir misin ![]() ![]() ![]() anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendini başkalarına adamışken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bana aşkı fısıldamıyor artık seni senliğinle gerçekliğinle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gittin ![]() ![]() ![]() sarhoşum ![]() ![]() ![]() bir zamanlar diye başlıyorum söze ![]() ![]() ![]() senin için bişeyler yazmaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() toparlayamıyorum ![]() ![]() ![]() söyleyecek söz yok, cümleler devrik, manasız serzenişlere gebe gece ![]() ![]() ![]() ağır ağır terkediyorum yüreğinin cevapsız yıkıntılarını çünkü bilirsin ki; yaktığım tüm ateşleri sen söndürdün ![]() ![]() adımı koyamadan sevdamı öldürdün ![]() ![]() ![]() sana hiçbir şey yazıyorum şimdi ![]() ![]() ![]() sana hiçlerimi yazıyorum sevgili ![]() ![]() ![]() yinede uzaklaştıramıyorum kendimi ![]() ![]() ![]() acınası sevdandan ![]() ![]() ![]() kendimden ![]() ![]() ![]() görüyorsun işte ![]() ![]() ![]() alıntı sana hiç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hiçbir yere gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üzgünüm sonu yasaklı heveslere kurban ettim seni ![]() ![]() ![]() sana hiçlerimi yazıyorum ![]() ![]() ![]() dünlerimden gelip vicdanımın sessizliğinde sancıyan leş kokulu umutların yakarışlarına inat ![]() ![]() ![]() sığınağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ya sen olmalıydın ya da hiç birşey ![]() ![]() ![]() gözlerini keşfediyorum yeniden yağmur içlerinde ağlamaklı sevişirken ve sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dilleri mühürlü haykırışların vakitsiz intaharları saklı hep ben yanımda sağır sevdaların vurdumduymaz yakarışları sensiz bir rüzgar soluğumda ![]() ![]() sana hiçlerimi yazıyorum ![]() ![]() ![]() tabiri bir sevda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen sevmeyi bilir misin ![]() ![]() ![]() anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendini başkalarına adamışken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bana aşkı fısıldamıyor artık seni senliğinle gerçekliğinle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gittin ![]() ![]() ![]() sarhoşum ![]() ![]() ![]() bir zamanlar diye başlıyorum söze ![]() ![]() ![]() senin için bişeyler yazmaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() toparlayamıyorum ![]() ![]() ![]() söyleyecek söz yok, cümleler devrik, manasız serzenişlere gebe gece ![]() ![]() ![]() ağır ağır terkediyorum yüreğinin cevapsız yıkıntılarını çünkü bilirsin ki; yaktığım tüm ateşleri sen söndürdün ![]() ![]() adımı koyamadan sevdamı öldürdün ![]() ![]() ![]() sana hiçbir şey yazıyorum şimdi ![]() ![]() ![]() sana hiçlerimi yazıyorum sevgili ![]() ![]() ![]() yinede uzaklaştıramıyorum kendimi ![]() ![]() ![]() acınası sevdandan ![]() ![]() ![]() kendimden ![]() ![]() ![]() görüyorsun işte ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
|