![]() |
Sana Hiç Bir Şey Yazıyorum Şimdi
sana hiç... birşey yazıyorum şimdi... hiçbir yere gidiyorum... kocaman sensizlikleri olan... üzgünüm sonu yasaklı heveslere kurban ettim seni... sana hiçlerimi yazıyorum... dünlerimden gelip vicdanımın sessizliğinde sancıyan leş kokulu umutların yakarışlarına inat... sığınağım... bir isyan, bir sızı... ya sen olmalıydın ya da hiç birşey... gözlerini keşfediyorum yeniden yağmur içlerinde ağlamaklı sevişirken ve sen... sen... adımı koy sevgili... yalan cümlelerine katmadan benimi... dilleri mühürlü haykırışların vakitsiz intaharları saklı hep ben yanımda sağır sevdaların vurdumduymaz yakarışları sensiz bir rüzgar soluğumda.. sana hiçlerimi yazıyorum... tabiri bir sevda... bileklerimi kestim sana aktı hüzün yüklü gece... sen sevmeyi bilir misin... anlıyorum... yok artık bizim için... kendini başkalarına adamışken... sen... bana aşkı fısıldamıyor artık seni senliğinle gerçekliğinle... öyle ihtiyacım varki... keşke, keşke... gittin... sarhoşum... bir zamanlar diye başlıyorum söze... senin için bişeyler yazmaya.. hiçbir yere gidiyorum kocaman sessizlıkleri olan... toparlayamıyorum... söyleyecek söz yok, cümleler devrik, manasız serzenişlere gebe gece... ağır ağır terkediyorum yüreğinin cevapsız yıkıntılarını çünkü bilirsin ki; yaktığım tüm ateşleri sen söndürdün.. adımı koyamadan sevdamı öldürdün... sana hiçbir şey yazıyorum şimdi... sana hiçlerimi yazıyorum sevgili... yinede uzaklaştıramıyorum kendimi... acınası sevdandan... kendimden... görüyorsun işte... alıntı sana hiç... birşey yazıyorum şimdi... hiçbir yere gidiyorum... kocaman sensizlikleri olan... üzgünüm sonu yasaklı heveslere kurban ettim seni... sana hiçlerimi yazıyorum... dünlerimden gelip vicdanımın sessizliğinde sancıyan leş kokulu umutların yakarışlarına inat... sığınağım... bir isyan, bir sızı... ya sen olmalıydın ya da hiç birşey... gözlerini keşfediyorum yeniden yağmur içlerinde ağlamaklı sevişirken ve sen... sen... adımı koy sevgili... yalan cümlelerine katmadan benimi... dilleri mühürlü haykırışların vakitsiz intaharları saklı hep ben yanımda sağır sevdaların vurdumduymaz yakarışları sensiz bir rüzgar soluğumda.. sana hiçlerimi yazıyorum... tabiri bir sevda... bileklerimi kestim sana aktı hüzün yüklü gece... sen sevmeyi bilir misin... anlıyorum... yok artık bizim için... kendini başkalarına adamışken... sen... bana aşkı fısıldamıyor artık seni senliğinle gerçekliğinle... öyle ihtiyacım varki... keşke, keşke... gittin... sarhoşum... bir zamanlar diye başlıyorum söze... senin için bişeyler yazmaya.. hiçbir yere gidiyorum kocaman sessizlıkleri olan... toparlayamıyorum... söyleyecek söz yok, cümleler devrik, manasız serzenişlere gebe gece... ağır ağır terkediyorum yüreğinin cevapsız yıkıntılarını çünkü bilirsin ki; yaktığım tüm ateşleri sen söndürdün.. adımı koyamadan sevdamı öldürdün... sana hiçbir şey yazıyorum şimdi... sana hiçlerimi yazıyorum sevgili... yinede uzaklaştıramıyorum kendimi... acınası sevdandan... kendimden... görüyorsun işte... alıntı |