Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruön çapraz bağ yaralanması

Soru:"Ön Çapraz Bağ Yaralanması"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Ön Çapraz Bağ Yaralanması"

levent altınel hocama 2006 yılında acl rüptür amaliyatı olmuştum amaliyattan sonra şikayetlerim agrılarım devam etmişti defalarca gelmeme ragmen sorunum çözülmemiş ben de afyon devlet hastanesi ortapeti toktorlarından mehmet yılmaz hocama muayene oldum mr çektirdi operosyona karar verdioperesyonda bağ etrafında doku gelişmesi oldugu görüldühocam gelişen dokuları temizlendigini söylediama şikayetlerim bitmeditekrar ilk bağ amaliyatını yapan levent hocama gittimhocam tekrar operesyona karar verdi operesyon sonucunda sıkışma oldugunu bunu da giderildigini söyledi aradan 2 yıl geçmesine ragmen eski saglıgıma kavuşamadımdiz üstü oturamıyorum çok ağrı yapıyortekrar doku gelişmesi olmuş olabilir mi
ProfDr Yaman Sarpel

16 19:01:59

ön çapraz bağ yaralanmalarından sonra yapılan operasyonların sonuçları genellikle iyidir Ama diz önü ağrısı denen ağrı çeşitli nedenlerle oluşabbilir Bazı kıkırdak sorunları da ağrı yapabilir Operasyon sonrası rehabilitasyon proramınıniyi uygulanması ağrıları azaltabilir, yok edebilir Bu yakınmalarınızı doktorunuzla tekrar paylaşmanızı, bu arada da egzersizlerinizi yapmanızı öneririm Kilo sorununuz varsa kilo vermeniz de sizi rahatlatabilirGeçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com