Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruerken bosalma sorunu

Soru:"Erken Bosalma Sorunu"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Erken Bosalma Sorunu"

doktor bey size sorunumu iletmek istedim yardimci olursaniz memnun kalirimben 15yillik evli bir bayanim yasim 24 ve esimde 27 yasindaesimde erken bosalma sorunu var ve bunun icin urolok doktorlara gitti onlarda uyusturucu kremle tedavi etmeye calistilar ama aslinda sorun esimin cinsel isteginin az olmasicinsel yasantimiz yok denecek seviyede ayda en fazla 4-5 defa birlikte oluyoruz oda zaten en fazla 5 dksuruyoresim yatakta kadin gibi davraniyor, hep benim ona birlikte olmayi teklif etmemi bekliyor ve cok pasif durumda oluyorne yapmam gerektigini bilmiyorumbneimle bu konuda konusmak istemiyor cok utigini ve bu durumu konusmanin onun icin cok zor oldugunu soyluyorama artik bende bu durumdan sikilmaya basladim kadinligi hic tatmadim arzulanmak nedir bilmiyorum
esim icin ne yapabilirim bu konuda bana yardimci olurmusunuz urolok haricinde ne cesit doktora basvurmaliyiz bu hastaligin bir caresi varmi?
kusura bakmayin cok uzun bir yazi oldu vaktinizi aldigim icin özür dilerim ama zor durumdayimcevabinizi bekliyorum
iyi gunler
ProfDr HAMDULLAH AYDIN

1304 17:44:16

hanimefendi,
esinizin durumu tedavi edilebilir bir durumdur bu konuda calisan psikiyatristlerden yardim alabileceginizi soyleyebilirim esinizle birlikte basvurdugunuzda daha kolaylikla sonuc alabilirsiniz
saygilar,

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com